Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování

Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nalijte si plný kalich svěcené vody a pohodlně se usaďte. Sestra z pekla na vás už za okamžik vybafne.

Před časem tu byl první teaser pro Sestru II, pokračování hororu s populární démonickou jeptiškou. Teď je tu delší, plnohodnotný trailer. Ten je plný povedených lekaček a jasně signalizuje, že nevinní smrtelníci opět dostanou od záhrobních sil pořádně zabrat. Nevypadá to, že by snímek přinesl do žánru hororových duchařin něco vyloženě převratného, ale na první pohled se zdá, že si tvůrci dali přinejmenším záležet na tom, aby strašidelné sekvence vypadaly stylově.

Režisér Michael Chaves (V zajetí démonů 3) v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že hlavní hrdinkou bude opět sestra Irene (Taissa Farmiga), jež se s démonem Valakem střetla v předchozím snímku. Irene se snaží žít v Itálii tichým životem, příliš na sebe neupozorňovat a vzpamatovat se z traumatu, které v ní setkání s démonem zanechalo.

Bohužel, z Rumunska odjel také Maurice, alias Frenchie (Jonas Bloquet), jenž se společně s Irene před pár lety Valakovi postavil. Přesídlil do rodné Francie, kde pracuje jako údržbář v internátní škole. Přátelí se (a tak trochu flirtuje) s jednou z učitelek, avšak od první chvíle nám bude zřejmé, že s ním není všechno tak docela v pořádku. Démon Valak (Bonnie Aarons) totiž utekl z rumunského kláštera spolu s ním, ukrytý kdesi v jeho nitru. Nevyhnutelné znovushledání s Irene se blíží. Spolu s ní se po stopách prchajícího Maurice vydává mladá novicka (Storm Reid), jež si zatím není jistá, zda má složit svůj slib a definitivně se stát členkou řádu. V rozhodujícím momentu svého života je vtažena spolu s Irene na její nebezpečnou misi.

Ačkoliv zatím nevíme jak přesně, ve filmu podle Chavese najdeme elementy, jež budou zcela zjevně odkazovat k dalším filmů z propojeného světa V zajetí démonů.

Píše se rok 1956. Ve Francii byl zavražděný kněz. Zlo se šíří. V pokračování hororového hitu se vrací sestra Irene, aby znovu čelila démonické síle – Valakovi. Taissa Farmiga se vrací jako sestra Irene, Jonas Bloquet jako Frenchie, Bonnie Aarons jako Valak. Storm Reid byla obsazena jako jedna z řádových sester a dále ve filmu vystupují Anna Popplewell a Katelyn Rose Downey. Režíruje Michael Chaves. První verzi scénáře napsala Akela Cooper, následně její práci upravovali Ian Goldberg a Richard Naing. Produkují James Wan či Gary Dauberan. České datum premiéry je stanoveno na 7. září 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Warner Bros., Entertainment Weekly

Galerie: 7

Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu Sestra II: Trailer plný nemrtvých jeptišek představil hororové pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest