Sestra II: Děsivá jeptiška je zpátky s prvním teaser trailerem

Sestra II: Děsivá jeptiška je zpátky s prvním teaser trailerem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Nikdo neumí tak děsivě postávat, jako démonická řádová sestra z horoucích pekel.

Na internetu se objevil teaser trailer pro horor Sestra II (The Nun II), pokračování pět let staré Sestry, dosud komerčně nejúspěšnějšího filmu z celého strašidelného světa „V zajetí démonů“. Zdá se, že podobně jako tomu bylo včera s Kravenem, se i teaser pro Sestru II dostal online předčasně, takže kdyby níže přiložené video nešlo přehrát, na sociálních sítích skoro určitě dohledáte funkční alternativu.

Poprvé se démon Valak, který na sebe bere podobu nemrtvé řádové sestry, objevil ve filmu V zajetí démonů 2 (dějově konec 70. let), kde si s ním poradili démonologové Warrenovi. V prequelu/spin-offu Sestra jsme se vrátili do 50. let, kde byl démon probuzen v rumunském odlehlém klášteře. Čtyři roky poté démon opět udeří ve Francii, tentokrát v internátním domově pro děvčata, vedeném řádovými sestrami. Teaser se kompletně soustředí na budování atmosféry, kdy spolu s dívkami s napětím posloucháme noční zvuky.

Píše se rok 1956. Ve Francii byl zavražděný kněz. Zlo se šíří. V pokračování hororového hitu se vrací sestra Irene, aby znovu čelila démonické síle – Valakovi. Taissa Farmiga se vrací jako sestra Irene, Jonas Bloquet jako Frenchie, Bonnie Aarons jako Valak. Storm Reid byla obsazena jako jedna z řádových sester a dále ve filmu vystupují Anna Popplewell a Katelyn Rose Downey. Režíruje Michael Chaves. První verzi scénáře napsala Akela Cooper, následně její práci upravovali Ian Goldberg a Richard Naing. Produkují James Wan či Gary Dauberan. České datum premiéry je stanoveno na 7. září 2023.

Titulní foto je ilustrační, z předchozí Sestry

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest