Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba

Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit dalších 6 obrázků
Psychologický snímek vychází z žánrového klasika H.P. Lovecrafta. Pusťte si trailer.

Spisovatel H.P. Lovecraft patří ke stěžejním hororovým autorům. Jeho prastará božstva a mocné bytosti z vesmíru, které budí v lidech čirou hrůzu, inspirovaly řadu následovníků. Hojně z něj čerpali Stephen King, John Carpenter či Guillermo del Toro. Někdy je Lovecraft pouze výrazným vlivem na dílo pozdějších autorů, jinde se dočkávají jeho příběhy více či méně přímých adaptací. To je případ snímku Suitable Flesh, jenž se volně inspiruje povídkou Věc na prahu.

Protagonistkou příběhu je psychiatrička Elizabeth Derby, jež bývala uznávanou kapacitou oboru. Vše se změní, když začne být posedlá touhou pomoci mladému pacientovi, který trpí disociativní poruchou identity. Snaha o pomoc pacientovi ji zavádí do spárů nebezpečného okultního zla. Její život začne připomínat noční můru. Lidé kolem zmírají strašlivou smrtí a do svého chřtánu ji pomalu začíná vtahovat zdánlivě nezastavitelná prastará kletba.

Derby ztvárnila Heather Graham (Městečko Twin Peaks, Hříšné noci, Ztraceni ve vesmíru, Trhák pana Bowfingera, Austin Powers: Špion, který mě vojel, Z pekla, Pařba ve Vegas). V dalších rolích vystupují Judah Lewis, Barbara Crampton, Bruce Davison a Johnathon Schaech. Scénář napsal Dennis Paoli (Re-Animator, Lupiči těl 1993), režíroval Joe Lynch (Knights of Badassdom, O život, Mayhem). Snímek je označovaný jako erotický thriller (horor) a první festivalové recenze potvrzují, že vyobrazením sexuality se rozhodně v Suitable Flesh nešetří. Stejně tak má být film hodně krvavý a dost vyšinutý. Na milovníky retro zábavy z videopůjčoven prý čeká příjemná chuťovka. Přesné datum premiéry stanoveno nebylo, ale počítá se s ním na letošní rok.

Podklady a foto: RLJE

Galerie: 7

Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu Suitable Flesh: V erotickém hororu lékařku postihne starobylá kletba | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest