Mortal Kombat 2: Natáčení začalo, Baraka našel představitele

Mortal Kombat 2: Natáčení začalo, Baraka našel představitele | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Producent slibuje, že se filmaři poučili z chyb a sdílel společnou fotku obsazení.

Natáčení Mortal Kombat 2 začalo. Odhalil to 20. června producent Todd Garner. Ten zároveň přislíbil, že se filmaři poučili z chyb prvního snímku a jsou odhodlaní je v pokračování napravit. Dále Todd sdílel několik fotografií, jež nám dál přiblížily obsazení filmu.

Už v květnu z castingové agentury unikla informace, že ve snímku bude vystupovat Baraka. A teď to Todd potvrdil, když sdílel fotku židličky, na níž sedí v zákulisí jeho představitel v momentě, kdy nestojí před kamerou. Ve videohrách postava vystupuje od roku 1993. Je to záporná figura, člen rasy Tarkatansů z Outworldu, kteří jsou známí tím, jak jsou násilní a nevypočítatelní. Na první pohled je lze rozeznat podle jejich výrazných zubů (viz galerie) a čepelí, co jim vyjíždějí z předloktí. Liu Kang s ním má osobní nevyřízené účty, někdy vystupuje jako jeden z přisluhovačů Shao Kahna (hlavní záporák chystaného snímku), ale také má vlastní mocenské ambice. Prvního zfilmování se Baraka dočkal ve snímku Mortal Kombat: Annihilation z roku 1997, kde se krátce mihl.

V připravovaném filmu postavu hraje CJ. Bloomfield, prakticky neznámý australský herec a bývalý ragbista. Lze předpokládat, že herec bude celou dobu pod maskou, takže vlastně příliš nevadí, že jej diváci neznají. Tady jsou hlavní Bloomfieldovy fyzické parametry. Jeho účast na natáčení potvrdila fotografie části hereckého osazenstva, kterou Garner sdílel ze společné večeře. (Najdete ji dole v galerii). Krom již oznámených herců a Todda fanoušky zaujal právě Bloomfield a ještě žena, která sedí úplně vzadu. Ta však ale zřejmě ve snímku nehraje a na večeři je pouze jako host – je to Sami Jayne, manželka Desmonda Chiama, jenže ve snímku hraje krále Jerroda.

Značka Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se videoherní série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Snímek z roku 2021 jako svůj debut natočil Simon McQuoid. Hlavním hrdinkou byl Cole, bývalý šampion MMA, jenže se musí neustále ohlížet přes rameno, protože po něm jde nadpřirozený bojovník Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, Sonyu Blade, Liu Kanga, Kung Laa a Kanoa. Ti všichni mají na těle znamení Draka a všichni společně trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa...

Titulní foto: Baraka v herní předloze

Zdroje: Todd Garner I, II, III

Galerie: 3

Mortal Kombat 2: Natáčení začalo, Baraka našel představitele | Fandíme filmu Mortal Kombat 2: Natáčení začalo, Baraka našel představitele | Fandíme filmu Mortal Kombat 2: Natáčení začalo, Baraka našel představitele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest