Spider-Man: Hraný Miles Morales a další pavoučí filmy jsou na cestě

Spider-Man: Hraný Miles Morales a další pavoučí filmy jsou na cestě | Fandíme filmu
Marvel Studios
Spider-Man 4 i Spider-Woman jsou na cestě. Některé ze snímků jsou blíž, než tušíme.

Jak už jsme psali, Spider-Man: Napříč paralelními světy stojí za to. Na premiéře ale také byli novinářům k dispozici producenti Amy Pascal a Avi Arad. Magazín Variety se jich přeptal na budoucnost několika hraných filmů a odpovědi byly zajímavé.

Projekt, u něhož asi nikdo nepochybuje, že jej studio Sony bude chtít dotlačit do výroby za každou cenu, je Spider-Man 4. Podle Pascal jsou přípravy v procesu, avšak aktuálně je brzdí stávka scenáristů, během níž je další snímek s Tomem Hollandem a Zendayou u ledu. Až stávka skončí, práce se znovu rozeběhne.

To ale není všechno. Delší dobu se hovoří o celovečerním filmu se Spider-Woman. K tomu řekl Avi Arad, že zatím nemůže nic říct, ale film se blíží. A prý se jej dokonce dočkáme dříve, než bychom čekali. U tohoto vyjádření je otázkou, nakolik vůbec může podobný příslib být reálný. V Sony najali režisérku Olivii Wilde, ale to bylo v roce 2020 a od té doby se přípravy nijak viditelně neposunuly. Těžko tedy může film nějak překvapivě brzy dorazit. I kdyby se začalo točit hned teď, nepřijde premiéra novinky dříve než za rok, spíše za dva roky.

A pak je tu ještě jeden hrdina, u něhož se fanoušci dlouho ptají, kdy se jej v kinech dočkáme. Miles Morales. Právě Milesovi je věnována animovaná filmová série Paralelní světy, která sklízí obrovskou chválu. Ale i přes tohle vynikající zpracování populárního komiksového hrdiny část fandů pořád touží po Milesově hraném zpracování. Pascal řekla, že se jej jednou dočkáme. Nic bližšího nedodala, ale jednou podle ní Morales v hrané formě do kin dorazí. A nám nezbývá, než tomu věřit, protože i tady platí, že by si v Sony nenechali ujít takhle výraznou obchodní příležitost.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Spider-Man: Bez domova

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest