Spider-Man: Studia Sony a Marvel společně chystají 3 další filmy s Tomem Hollandem

Spider-Man: Studia Sony a Marvel společně chystají 3 další filmy s Tomem Hollandem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Producentka pavoučí trilogie promluvila o další budoucnosti značky.

Kdykoliv s tvůrci, herci nebo manažery řeší cokoliv o budoucnosti Spider-Mana, všichni mlží. Mezi fanoušky tak vládne určitá nejasnost nad tím, co vlastně se značkou bude, až za sebou bude mít premiéru aktuální snímek Spider-Man: Bez domova, jenž ukončuje aktuální smluvní spolupráci studií Sony a Marvel, a který je posledním filmem, k němuž je upsaný Tom Holland, aktuální představitel hlavní role.

Teď to vypadá, že tuhle otázku poměrně jasně rozsekla Amy Pascal, producentka série, která v minulosti vedla celé studio Sony a v současnosti stále dohlíží na pavoučí sérii. V rozhovoru pro Fandango řekla:

Tohle není poslední film, který společně s Marvelem připravíme. Není to poslední Spider-Man. Připravujeme se na další Spider-Man film s Tomem Hollandem a Marvelem. Akorát to není součást… Tři dosavadní filmy jsme vnímali pohromadě a teď chystáme na další tři. [Spider-Man: Bez domova] není náš poslední film v rámci Marvel Cinematic Universe… Ano, Marvel a Sony budou dál spolupracovat jako partneři… Pořád společně chceme točit filmy.“

Tohle pořád není nějaké oficiální tiskové prohlášení, kde by studia slavnostně další spolupráci posvětila. Nicméně Pascal je opravdu v celé pavučině pracovních vztahů jednou z nejvýše postavených osobností, takže buď nám zkrátka říká pravdu, anebo se silným veřejným vyjádřením snaží ovlivnit budoucí vyjednávání studií tím směrem, který by jí osobně nejvíc vyhovoval.

Co si o případné budoucnosti pavoučí série můžeme říci? Podle Pascal dosavadní trilogie vyprávěla příběh o tom, jak se Petera Parkera stává ten Spider-Man, kterého dobře známe z komiksů. Je to tedy zřejmě příběh o Peterově superhrdinském zrání, nacházení vlastní identity a sebejistoty a to i v nezávislosti na silných mentorech. Do budoucna by tedy Peter mohl být daleko jistějším a více vůdčím superhrdinou. Amy také v rozhovoru naznačila, že další filmy studia Sony, v nichž vystupují marvelovské postavy (Venom, Morbius…) budou i nadále samostatné. Jednotlivé světy se mohou vzájemně doplňovat (pomáhat si – posilovat se), ale neměly by si vzájemně šlapat na nohy. A že v jednom příběhu figuruje multiversum ještě nutně nemusí znamenat, že bude figurovat ve všech.

Na závěr si dejte vtipné video, ve kterém Tom Holland vyloženě trollí všechny fanoušky, kteří vědí, že by společně s ním měli v chystaném filmu vystoupi také Andrew Garfield a Tobey Maguire. V galerii najdete nejnovější plakáty.

 

Foto: Marvel

Zdroj: Fandango

Galerie: 2

Spider-Man: Studia Sony a Marvel společně chystají 3 další filmy s Tomem Hollandem | Fandíme filmu Spider-Man: Studia Sony a Marvel společně chystají 3 další filmy s Tomem Hollandem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest