Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka?

Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Hugh Jackman nasadil na tvář wolverinovský zástřih.

V polovině dubna jsme se dozvěděli, že se v Deadpoolovi 3 vrátí Stefan Kapičić jako Colossus, xmenovský hromotluk, jenž se Deadpoola od prvního filmu pokoušel umravňovat. Byl to právě on, kdo v úterý na Instagramu odhalil, že natáčení snímku začalo. Kamery se rozběhly v Londýně a to navzdory tomu, že aktuálně probíhá hollywoodská stávka scenáristů. Ta by mohla představovat pro filmaře problém, pokud bude při natáčení třeba cokoliv upravit. Marvel ale zřejmě spoléhá na to, že vzhledem ke svému modelu produkce případné nedostatky vyřeší během dotáček, které přijdou za několik měsíců, kdy už by stávka scenáristů mohla být ukončena.

Kdy je řeč o Instagramu, objevily se na něm i další zajímavé obrázky. Hugh Jackman byl nějakou dobu zarostlý jak Rumcajs, teď se předvedl se zkráceným vousem, který připomíná úpravu, jakou se Wolverine pyšnil v předchozích filmech. Některým fanouškům zastřihnutí vousů nejvíc připomíná snímek The Wolverine. Může to naznačovat, že v Deadpoolovi 3 bude Logan vytržený právě z téhle éry? Prohlédněte si vousy dole v galerii a dejte vědět, který dosavadní Wolverinův film vousy připomínají vám.

Aby nebylo zajímavých fotek a zkoumání vlasového porostu málo, pozlobila fanoušky Halle Berry. Ta si v celkem čtyřech xmenovských filmech zahrála mutantku Storm, jež dokáže ovládat počasí. Najednou se na Instagramu objevila s bílými vlasy, s jakými si fanoušci spojují právě její komiksovou postavu. Nemusí to znamenat vůbec nic, třeba jen herečka toužila v soukromém životě po změně. Ale na sociálních sítích už se živě diskutuje o tom, jestli ji náhodou jako Storm v Deadpoolovi 3 náhodou neuvidíme.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand a Emma Corrin. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Titulní foto je ilustrační: Předchozí Deadpoolův film

Zdroje: Stefan Kapicic, Halle Berry, Hugh Jackman

Galerie: 4

Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka? | Fandíme filmu Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka? | Fandíme filmu Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka? | Fandíme filmu Deadpool 3: Natáčení začalo. Vrátí se známá mutantka? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest