The Flood: Útěk z vězení přeruší povodně a aligátoři

The Flood: Útěk z vězení přeruší povodně a aligátoři | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 2 obrázky
Nový monster thriller dorazí letos v létě.

Možná si vzpomenete na několik let starý snímek Kořist, kde Kaya Scodelario čelila na Floridě aligátorům v zatopeném sklepě. Slýchali jsme o tom, že vznikne pokračování, ale zatím kde nic tu nic.

Pokud by vám „krokouši“ chyběli, alternativu vám letos v létě nabídne The Flood (Povodeň). Snímek je situovaný do Louisiany, kdy během hurikánu dojde k masivním povodním. Vysoká voda zastihne i vozidlo přepravující vězně. Ti se pokusí o odvážný únik, ale stanou se terčem smečky hladových aligátorů.

V hlavních rolích vystupují Casper Van Dien (Hvězdná pěchota, Alita: Bojový anděl, Ospalá díra), Nicky Whelan (Týden bez závazků, Halloween II) a Louis Mandylor (Rambo: Poslední krev, Suckers). Režíroval Brandon Slagle, který zatím bohužel nenatočil jediný dobře hodnocený film. Třeba na ČSFD má valná většina jeho režisérských pokusů černá čísla. Nicméně počkáme si na trailer, ať máme o chystané novince jasnější obrázek. Na VOD bude snímek uveden 14. července.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 3

The Flood: Útěk z vězení přeruší povodně a aligátoři | Fandíme filmu The Flood: Útěk z vězení přeruší povodně a aligátoři | Fandíme filmu The Flood: Útěk z vězení přeruší povodně a aligátoři | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest