Fantastická čtyřka: S hlavní rolí je opět spojován Adam Driver

Fantastická čtyřka: S hlavní rolí je opět spojován Adam Driver | Fandíme filmu
Lucasfilm
Superhrdinský Marvel tým se má postavit proti kosmickému nepříteli Galactovi.

Nedávno jsme v článku rozebírali, kolik různých hereckých osobností už bylo spojováno s novou Fantastickou čtyřku. Jedno jméno se nicméně už delší dobu opakuje: Adam Driver. Už loni na podzim byl Driver poprvé spojovaný s postavou Reeda Richardse, alias Mr. Fantastica, vědeckého vůdce superhrdinského týmu, jenž dokáže natahovat své tělo jako gumu. Začátkem roku Adam mezi kandidáty vyskočil znovu a v únoru zase.

Uplynulo pár týdnů a opět se proslýchá, že Marvel s Driverem o roli jedná. Informaci postupně přinesli insideři Daniel Richtman a Jeff Sneider. Žádný velký zpravodaj zatím informaci nepublikoval ve formě článku, takže je patrné, že jednání jsou stále v časné fázi a je možné, že prozatím jsou ve hře stále i další kandidáti.

Sneider také nedávno opět zopakoval, že by ve snímku měli vystupovat kosmický obří padouch Galactus a jeho vyslanec Silver Surfer, jak už se také v minulosti proslýchalo. Natáčení snímku nicméně má začít až příští rok, takže může docela trvat, než Marvel jakékoliv podrobnosti o filmu zveřejní oficiálně.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan a Ian Springer. Datum premiéry je stanoveno na 13. února 2025.

Titulní foto je ilustrační: Adam Driver ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů

Zdroje: Daniel Richtman, Jeff Sneider, Jeff Sneider II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest