The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu

The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se blíže na Batmobil, Batcycle a Batwing. Tom Cruise si film nemůže vynachválit.

Už to nebude dlouho trvat a bude tušit, jak dopadla komiksovka The Flash. 25. dubna bude snímek promítaný na velké novinářské akci CinemaCon v Las Vegas. V té době se dočkáme prvních ohlasů, zatímco momentálně se musíme spokojit s vyjádřením Toma Cruise. Ten podle informací The Hollywood Reporteru měl v únoru schůzku se šéfem Warner Bros. Discovery Davidem Zaslavem. Zaslav se mezi řečí zmínil, že se The Flash povedl, což vyvolalo Cruisův zájem a požádal o to, aby směl snímek vidět. David vyhověl, a tak se u Toma doma stavil zaměstnanec Warneru, film mu postil a zase jej odnesl. Následně prý Cruise zavolal režiséru Andymu Muschiettimu a snímek vychválil.

Spolu s CinemaConem také má být uveřejněný nový trailer. Zatím si musíme vystačit s čerstvým půlminutovým teaserem, který však nijak nešetří zajímavými záběry. The Flash (Ezra Miller) hovoří o tom, jak hodlá změnit minulost. Supergirl (Sasha Calle) se staví Zodovi (Michael Shannon). A vystupují oba dva Batmani. Ten s tváří Bena Afflecka vyjíždí na motorce, ten starší, ztvárněný Michaelem Keatonem, protíná vzduch svým netopýřím kluzákem. Dole v galerii si díky hračkám můžete blíže prohlédnout kluzák, motorku i Batmobil. Pokud se nebojíte spoilerů, můžete si prohlédnout z blízka také podobu filmového padoucha, jehož jsme blíže rozebírali ve starším článku.

The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Warner Bros.

Galerie: 4

The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu | Fandíme filmu The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu | Fandíme filmu The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu | Fandíme filmu The Flash: V novém teaseru Batman zasahuje ve svém letounu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest