The Flash: Jeden z prvních pohledů na většinu postav

The Flash: Jeden z prvních pohledů na většinu postav | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Hračky opět ukázaly s předstihem, co samotný film zatím tají. Noví šéfové DC jsou maximálně spokojení s Flashovým režisérem.

Když James Gunn a Peter Safran v týdnu představovali před novináři budoucí plány pro filmový svět DC, hovořili také o The Flashovi. Toho pánové označili za jeden z nejlepších komiksových filmů, jaký kdy měli možnost vidět. V následujícím rozhovoru to potvrdila také Kiersey Clemons, nicméně je fakt, že od představitelky Iris West asi nemůžeme čekat, že by před premiérou na film nadávala. Daleko důležitější je další vyjádření Safrana, který spolu s Gunnem vede DC Studios. Už teď jsou dle jeho slov domluvení na tom, že pro ně režisér The Flashe Andy Muschietti natočí něco dalšího. A lze předpokládat, že kdyby The Flash nestál za to, tak by James s Peterem po další spolupráci netoužili.

Že je film povedený tvrdily i starší zvěsti z testovacích projekcí, avšak široká veřejnost si to zatím neměla jak ověřit – Premiéra snímku se neustále odkládala a propagační kampaň nikdy pořádně nezačala. Dle dostupných informací bychom se v noci z příští neděle na pondělí měli v rámci amerického Super Bowlu dočkat nového traileru, avšak jestli už nemůžete dospat, máme pro vás pár zajímavostí už teď. Následují potenciální mírné spoilery!

Na internet se dostala fotka Funko figurek, které budou společně s filmem uvedeny do prodeje. Figurky potvrzují několik již déle známých skutečností: Ezra Miller ve filmu hraje několik různých verzí The Flashe. Vrací se zmiňovaná Kiersey Clemons jako Iris West. Potkáme dva různé Batmany (Ben Affleck, Michael Keaton), ve filmu vystoupí Sasha Calle jako Supergirl. Ukáže se Wonder Woman (Gal Gadot) a na scénu se vrací kryptonský generál Zod (Michael Shannon). Asi nejzajímavější ze všech figurek nicméně je Dark Flash!

V komiksech se setkáváme s postavou známou jako Black Flash. Jde o démonickou entitu ze Speed Force – z energie, z níž komiksoví rychlíci čerpají svou sílu. Čistě z pohledu na hračku není zřejmé, zda bude Dark Flash inspirovaný přímo komiksovým Black Flashem, anebo prostě půjde o nějakou další alternativní verzi samotného Barryho (Ezry Millera). Ve filmu mají zásadní roli paralelní reality a cestování v čase, takže musíme být připravení úplně na všechno. Už starší zvěsti nicméně odhalovaly, co můžeme od snímku v otázce záporáka vlastně čekat.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: EW, ComicBook.com, Deadline

Galerie: 2

The Flash: Jeden z prvních pohledů na většinu postav | Fandíme filmu The Flash: Jeden z prvních pohledů na většinu postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest