The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem

The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 15 obrázků
Nejrychlejší superhrdina spojí síly s klasickým Batmanem, aby se postavili Supermanovu velkému nepříteli.

Jak bylo dopředu deklarováno, během amerického Super Bowlu byla zveřejněná hromada nových trailerů. The Flash nabídl hned dvě upoutávky. Jednu kratší, určenou primárně pro televizní vysílání, a pak plnohodnotný trailer. Obě videa najdete níže.

Dlouho připravovaný snímek přinese cestování napříč časem a paralelními realitami, což umožní jakž takž hladkým způsobem restartovat filmové DC univerzum – tedy v řadě směrů začít od nuly, ale zároveň si z dosavadních filmů vyzobat to, co se ještě může hodit. Jenže jaký má nejrychlejší muž planety Barry Allen (Ezra Miller) vůbec důvod k tomu, aby se do časoprostorových skopičin pouštěl?

V upoutávce zaznívá, že je to extrémně nebezpečné, a že tak Barry leccos pokazil a ohrozil samotnou realitu. Náš rychlík nicméně stále touží po záchraně svojí matky, o níž jako malý kluk násilně přišel. Když ji konečně v jedné z paralelních realit potká, nenechá tenhle svět padnout. A to nebude jednoduchý úkol, protože zde neexistuje Superman a Zod (Michael Shannon) si tudíž zjevně může vyskakovat. Naštěstí má Barry k ruce zdejšího Batmana (Michael Keaton), Supergirl (Sasha Calle) a ještě jednoho Barryho.

Film v upoutávkách působí až překvapivě seriózně. Člověk si s Flashem spojí především jeho bezstarostnou povahu, ale tady jde o hodně a Barry bude postavený do pozice odpovědnosti. Určitou míru nadhledu přináší nezkušený Barry z paralelního vesmíru, kterého „náš“ Barry musí krotit. Keaton si návrat pod masku zjevně pekelně užívá a jeho Batman je patřičný stylař. Ze Zoda sálá nebezpečí a Supergirl v tomhle světě zřejmě bude jakousi paralelou k Akirovi, nebo k Eleven, pokud chcete odkaz z nedávné minulosti – zkrátka působí jako křehká, ztýraná duše s nezměrnou mocí. Upoutávka hýří akcí, tu a tam utrousí vtípek a obecně šlape. Tenhle film má zkrátka veškerý potenciál k tomu, aby bodoval.

Také byla zveřejněna nová synopse: The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

Dole v galerii najdete nejnovější obrázky.

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 16

The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu The Flash: Hned dva trailery odkrývají velkou superhrdinskou cestu časoprostorem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest