Budoucnost DC: Jaké byly plány před velkým převratem a co (ne)bude dál

Budoucnost DC: Jaké byly plány před velkým převratem a co (ne)bude dál | Fandíme filmu
Warner Bros.
Svět Batmana a Supermana se s příchodem nového vedení razantně mění. Které projekty jsou v ohrožení a kam měl původně celý svět směřovat.

Ve světě komiksových filmů pokračují otřesy vyvolané kompletním zrušením téměř dokončené Batgirl. Od té doby jsme se doslechli o zrušení filmu se Supergirl a dalšího DC seriálu. Co dalšího se ve světě DC komiksu děje? Pod pokličku se podíval renomovaný zpravodaj The Hollywood Reporter.

Ten píše, že se přístup nového vedení společnosti Warner Bros. Discovery setkal uvnitř DC Films (komiksová divize, která společnosti WBD patří) s rozhořčením. Manažer Walter Hamada byl dokonce rozčílený natolik, že chtěl okamžitě odejít. Nakonec byl přesvědčený, aby v pozici setrval do té doby, než dovede k premiéře Blacka Adama s Dwaynem Johnsonem, jenž bude uvedený do kin letos v říjnu. Hamada dostal DC Films na povel v roce 2018, poté, co se Warner rozhodl opustit kurz nastolený filmy Zacka Snydera (Muž z oceli, Batman v Superman ad.).

The Hollywood Reporter dále odhaluje, že Hamada měl v plánu představit tým padouchů Secret Six, ale co je podstatně důležitější, všechny dosavadní provázané DC filmy měly směřovat k velkému crossoveru inspirovanému komiksem Crisis on Infinite Earths. Ten v 80. letech sloužil k určitému pročištění a zjednodušení už příliš komplikovaných dějových linek, které od čtení komiksů odrazovaly potenciální nové fanoušky. Že by se mohla filmová Crisis on Infinite Earths blížit naznačovala už loňská fanouškovská akce DC FanDome. Jestli nakonec k tomuto velkému filmovému restartu dojde, nebo bude projekt zrušen, o tom nemáme momentálně podrobnosti.

Další film, o němž se mluví jako o potenciálním velkém restartu, je The Flash, kde titulární hrdina bude putovat napříč alternativními realitami a ovlivňovat dějiny. Hlavní roli ve snímku představuje Ezra Miller, se kterým se v poslední době pojí víc a víc průšvihů. Naposledy byl před několik dny obviněný z vloupání, při kterém měl v soukromém domě ukrást několik lahví alkoholu. Vypadá to, že navzdory potížím s představitelem hlavní role pokračují přípravy beze změn. V létě probíhaly dotáčky a Miller se jich účastnil. Studio nicméně podle The Hollywood Reporteru zvažuje různé možnosti, jak se s problematickou situací vypořádat.

Jak to bude s dalšími projekty? Podle THR Warner zatím jednoznačně nezrušil plánovaného Supermana, Static Shocka a Green Lantern Corps. Vývoj projektů nicméně stojí na mrtvém bodě a momentálně se ani pro jeden ze snímků nehledá režisér. Naopak stále by měly v plném proudu pokračoat přípravy celovečeráku Blue Beetle a druhé řady Peacemakera. To potvrdil i jeho autor James Gunn. Krom toho ještě magazín Deadline informuje, že nadále běží přípravy seriálu s Penguinem (Colin Farell) a nového seriálu s Constantinem. TV Line potom tvrdí, že zrušené nejsou přípravy filmu s Black Canary.

Jak se budeme o dalších plánech DC dozvídat víc, budeme vás informovat.

Titulní foto: The Batman

Zdroje: The Hollywood Reporter, James Gunn, Deadline, TV Line

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest