The Flash: Známe záporáka chystaného snímku

The Flash: Známe záporáka chystaného snímku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zákulisní únik odhaluje, s kým se bude Barry Allen ve svém prvním celovečerním filmu potýkat.

Natáčení filmového The Flashe už docela dlouho běží a odhalena byla celá řada superhrdinů, kteří se ve snímku objeví. Krom ústředního Barryho Allena (Ezra Miller) víme minimálně o dvou Batmanech (Ben Affleck, Michael Keaton) a Supergirl (Sasha Calle). Dosud ale nebylo ani vidu ani slechu po žádném záporákovi. Nebo to tak mohlo přinejmenším vypadat.

Server The Direct teď tvrdí, že záporákem je sám Barry Allen. Nebo lépe řečeno jeho dvojník. Toho jsme už dokonce mohli vidět na fotkách z placu, kde Ezra Miller točil společné scény s dublérem, který byl namaskovaný jako druhý Barry. Na záběrech z natáčení to vypadalo, že spolu dvojice vychází dobře, ale podrazáctví není u padouchů ničím neobvyklým. Popřípadě není vyloučená ani varianta, že Barry bude z potíží vinit svého dvojníka, jen aby si nakonec uvědomil, že za problémy v mnohovesmíru může pouze on sám a jeho cestování v čase. Něco podobného se ostatně přihodilo i v komiksu Flashpoint, v němž Barry cestuje v čase do minulosti, aby zachránil život své matce, jen aby tak změnil celou řadu věcí v univerzu k horšímu. A právě Flashpointem se chystaný snímek hodně inspiruje.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Ezra Miller jako The Flash ve snímku Justice League

Zdroj: The Direct

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest