Thunderbolts: Marvelovská alternativa k Suicide Squad se přepisuje

Thunderbolts: Marvelovská alternativa k Suicide Squad se přepisuje | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Tým antihrdinů má mít co do činění s „marvelovským Supermanem“, který se tak trochu vymkne kontrole.

Na Netflix míří drsná komedie Ve při (Beef), kterou platforma začne nabízet už začátkem dubna a zatím si od kritiků odnáší veskrze kladné recenze. Při propagaci novinky mluvil s novináři také autor a vrchní scenárista Lee Sung Jin, který při rozhovoru s magazínem Variety prozradil zajímavou skutečnost: Sung Jin se stal novým scenáristou Thunderbolts.

Dříve scénář psal Eric Pearsons (Thor: Ragnarok, Black Widow), Lee jeho práci upravuje, nezačíná od nuly. Není nicméně v tuto chvíli zřejmé, zda se do úprav pustil teď, anebo už před delší dobou a pouze se o tom teď dozvídáme. Doufejme, že platí ta druhá varianta, protože podle posledních informací se má už letos v červnu začít natáčet. Sung Jin na Ve při spolupracoval s režisérem Thunderbolts Jakem Schreierem i s hercem Stevenem Yeunem, půjde tedy o takové malé znovushledání staré party.

U Yeuna dosud nebylo oficiálně odhaleno, jakou roli ve snímku bude hrát, ale podle několika různých insiderů má ztvárnil Sentryho, což je v komiksech jeden z řady různých supervojáků. Tenhle konkrétně dostal daleko silnější super-sérum než Captain America a je extrémně mocný, se silou „milionu vybuchujících sluncí“. Zároveň jej ale pronásleduje celá řada niterných démonů a právě jeho temná stránka z něj dělá nejen skvělého spojence, ale také potenciální hrozbu.

Podle serveru The Illuminerdi by ve filmovém světě měla za vytvoření Sentryho být zodpovědná Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Supervoják se jí zřejmě nějak vymkne z rukou, protože právě kvůli němu by měla Valentina dát dohromady utajený tým Thunderbolts, aby eliminovala svou vlastní chybu.

Podle informací serveru The Cosmic Circus se potom společně s celovečerními Thunderbolts souběžně natáčí také speciál se Sentrym, podobně jako se souběžně se Strážci Galaxie 3 točil vánoční speciál Strážců Galaxie. Nicméně na oficiální potvrzení zatím čekáme.

PS: Pokud jste někdy zachytili drb, že Ghost nakonec oproti původním předpokladům nebude součástí týmu, tak tomu nevěřte – sama její představitelka Hannah John-Kamen v rozhovoru potvrdila, že ve filmu vystupovat bude.

Julia Louis-Dreyfus se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Nově obsazení doplňuje Steven Yeun. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: Extra, Variety, The Cosmic Circus, Can We Get Some Toast, The Illuminerdi,

Galerie: 3

Thunderbolts: Marvelovská alternativa k Suicide Squad se přepisuje | Fandíme filmu Thunderbolts: Marvelovská alternativa k Suicide Squad se přepisuje | Fandíme filmu Thunderbolts: Marvelovská alternativa k Suicide Squad se přepisuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest