Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“

Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Divoká online debata kolem příštího Marvel záporáka slibuje velké věci.

Harrison Ford aktuálně propaguje seriál 1923 a při té příležitosti se jej reportéři ptají i na další projekty. Magazín The Playlist do toho šel po hlavě a zeptal se jej, co jej přesvědčilo, aby se upsal Marvelu, v jehož filmovém světě Ford nově ztvární Thaddea „Thunderbolta“ Rosse, jehož donedávna hrál zesnulý William Hurt.

Fordova odpověď byla poměrně jednoduchá: „Podívejte, dělal jsem toho spoustu. Teď chce zkusit věci, které jsem ještě nedělal.“ Komiksovky se aktuálně řadí k těm nejpopulárnějším filmům a je pravda, že v nich dosud Ford nehrál. Reportér se herce zeptal také na to, zda bude v marvelovkách vystupovat pouze jako člověk, anebo se promění v digitálního Red Hulka. V tu chvíli se Ford pouze usmál a gestem naznačil, že si zapíná zipem pusu.

Na oficiální potvrzení Fordovy proměny v Red Hulka si ještě počkáme, zatím se tedy pojďme blíže podívat na neoficiální šuškandu kolem záporáka snímku Thunderbolts, což je vedle Captaina Ameriky 4 jeden ze dvou filmů, kde máme Harrisona potkat.

V listopadu se objevila zvěst, podle které by se jednotka Thunderbolts mohla postavit Squadron Supreme, což je v komiksech jakási variace Justice League od DC komiksu, která občas vystupuje v antagonistické roli. Zatím tuhle informaci nelze definitivně potvrdit ani vyvrátit, ale zdá se, že někde hluboko má tenhle drb pravdivý základ, protože z dalších zdrojů přicházejí zprávy, podle kterých Marvel do filmu hledá „zlého Supermana“.

Ano, takový popis by skutečně mohl sedět na Hyperiona, což je jeden z členů Squadron Supreme a marvelovská variace Supermana. Stejně tak by ale daný popis mohl více či méně sedět na jiné komiksové nadlidi. Konkrétně insider Daniel Richtman teď tvrdí, že by onou postavou měl být Sentry, jenž by zároveň měl následně dostat nějaký vlastní projekt.

Sentry v komiksech vznikl z kanadského programu supervojáka, tedy z podobných kořenů, jako Captain Amerika. Tuhle verzi séra vyvinula pofidérní část kanadské administrativy a látka je několikanásobně mocnější než sérum, které dostal Steve Rogers. Kanadské sérum je aplikováno na narkomana Roberta Reynoldse, který se stává jedním z nejmocnějších superhrdinů vůbec. Zároveň v něm ale permanentně hrozí jeho temná stránka, která z něj dělá potenciální hrozbu. V komiksech má sílu „milionu vybuchujících sluncí“. Není pro něj problém likvidovat jiné nadlidské protivníky, nebo ničit celé světy.

Není vyloučeno, že by postava ve své filmové podobě byla nějak upravena a stejně tak nemůžeme vyloučit možnost, že oním „zlým Supermanem“ nakonec bude někdo jiný. Nicméně s tím, jak se kumulují zprávy od jednotlivých zdrojů to opravdu vypadá, že proti Thunderbolts bude stát antagonista se supermanovskou mocí.

Titulní foto: Thunderbolts

Zdroje: The Playlist, Daniel Richtman, Daniel Richtman II, KC Walsh, Charles Murphy,

Galerie: 5

Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu Thunderbolts: Proč se přidal Harrison Ford a jak to bude se „zlým Supermanem“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest