Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League

Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podle zákulisní šuškandy se ve světě Avengers mají objevit hrdinové, kteří nápadně připomínají Supermana, Batman a další jejich populární kumpány.

Insider KC Walsh tvrdí, že by se měl ve filmovém světě Marvelu objevit komiksový tým Squadron Supreme. Konkrétně naznačil, že by se měl ukázat ve filmu Thunderbolts. Walsh patří mezi spolehlivější insidery a odhalil celou řadu informací, které se posléze potvrdily. Zároveň v tuhle chvíli o Squadron Supreme nemluví žádný jiný zdroj. Navíc s Thunderbolts už je spojován Red Hulk, případně snaha Valentiny Allegry de Fontain oslabit Wakandu. Takže zrovna v případě Thunderbolts prozatím dostáváme tolik informací, že jen těžko říct, čemu můžeme věřit. Film by se měl podle posledních zpráv začít točit příští rok v červnu, tak do té doby určitě budeme moudřejší.

Pro případ, že by se skutečně tým Squadron Supreme ve filmovém světě Marvelu objevil, o jaké postavy vlastně jde? V roce 1976 se komiksová nakladatelství DC a Marvel domluvila na společném crossoveru a v kresleném sešitu se spolu setkali Superman a Spider-Man. Autoři ale podobný zážitek chtěli nabídnout fanouškům už v 60. letech, a tak setkání obou světů připravili alespoň v neoficiální podobě. Vznikl tým Squadron Supreme.

Přesněji řečeno, v roce 1969 se v 69. čísle komiksové série Avengers objevil tým Squadron Sinister, který se stal jakousi „betaverzí“ Squadron Supreme. V plné kráse se tým představil o několik let později, konkrétně roku 1971 v 85. čísle Avengers. Původně měl tým Squadron Supreme zkrátka dopřát fanouškům podobný zážitek, jako kdyby se Avengers potkali s hrdiny od DC, proto byli jednotliví členové Squadron Supreme prakticky totožní s členy Justice League. V průběhu let se tým objevil v mnoha obměnách, někdy jako padouši, jindy jako hrdinové a zkrátka se z jednotlivých členů staly plnohodnotné postavy s bohatou historií, ne jen marketingový trik. Skupina hostovala v cizích komiksech, ale jeden čas měla i vlastní řadu a celkem se objevila ve více než 270 sešitech. To ze Squadron Supreme mezi velkými komiksovými nadšenci dělá relativně známé postavy.

Nejznámějšími členy týmu jsou Hyperion (alternativa Supermana), Nighthawk (alternativa Batmana), Whizzer (alternativa The Flashe), Amphibian (alternativa Aquamana), Doctor Spectrum (alternativa Green Lanterna) a Power Princess (alternativa Wonder Woman). Součástí týmu ale byla v průběhu času skoro padesátka různých postav, které vycházejí ze známých DC hrdinů. Dole v galerii si komiksovou předlohu můžete prohlédnout.

Uvidíme, co z toho nakonec vyleze, nicméně kdyby se ve filmovém světě Marvelu skutečně objevily postavy připomínající Justice League, mediální pozornost by rozhodně byla zajištěna.

PS: V minulosti už tu byla šuškanda o tom, že by se by se tým Squadron Supreme mohl objevit v televizi.

Titulní foto je ilustrační: Justice League

Zdroj: KC Walsh I, II

Galerie: 8

Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu Squadron Supreme: Marvel údajně zfilmuje svou parodii Justice League | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest