Ash: Na vzdálené vesmírné základně se vyšetřuje násilná smrt většiny členů posádky

Ash: Na vzdálené vesmírné základně se vyšetřuje násilná smrt většiny členů posádky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na cizí planetě zavládne paranoia. Budou u toho Eiza González a Aaron Paul.

Poprvé jsme o chystané sci-fi Ash psali loni. Tehdy v hlavních rolích měli vystupovat Tessa Thompson a Joseph Gordon-Levitt. Něco se ale změnilo a ani jednoho z dvojice nakonec ve snímku neuvidíme. Namísto nich byli obsazení úplně jiní herci.

Konkrétně to jsou Eiza González a Aaron Paul. Eizu můžete znát ze seriálu Od soumraku do úsvitu, z Baby Drivera, Rychle a zběsile: Hobbse a Shawa, Ality: Bojového Anděla nebo Ambulance. Momentálně točí novinku Guye Ritchieho - Ministry Of Ungentlemanly Warfare. Aaron je nejznámější ze seriálu Perníkový táta, ale vidět jste jej mohli třeba také v seriálu Westworld.

Ústřední protagonistka (González) se probouzí na vzdálené planetě a zjišťuje, že celá posádka její stanice byla násilně pozabíjena. Hrdinka si není jista, zda může věřit muži (Paul), který byl vyslaný, aby ji zachránil. Jak ale společně vyšetřují, co se vlastně stalo, dává se do pohybu řetězec děsivých událostí a je to naopak zachránce, který začíná mít pochybnosti o tom, zda náhodou neměla žena ve strašlivém vraždění prsty.

Režíruje Steven Ellison, alias Flying Lotus (Yasuke, V/H/S/99, Kuso), který k filmu také skládá hudbu. Scénář napsal prakticky neznámý Jonni Remmler. Produkuje Neill Blomkamp (District 9). Točit se má od května na Novém Zélandu.

Titulní foto je ilustrační, Eiza González ve filmu Godzilla vs. Kong

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest