The Ministry of Ungentlemanly Warfare: Guy Ritchie točí drsnou válečnou novinku

The Ministry of Ungentlemanly Warfare: Guy Ritchie točí drsnou válečnou novinku | Fandíme filmu
Quercus Books
Zobrazit další 1 obrázek
Historii tajných operací zpracuje oblíbený režisér nekompromisních kriminálek. Obsazení bude nabité.

Minulý týden začalo natáčení snímku The Ministry of Ungentlemanly Warfare, historické válečné akce režiséra Guye Ritchieho. Režisér drsných krimi komedií jako Sbal prachy a vypadni nebo Gentlemani se nadchl pro stejnojmennou knižní předlohu a po několika letech konečně začal točit.

Knihu napsal Damien Lewis. V textu popisuje období druhé světové války poté, co Němci dobyli Francii. Předseda britské vlády Winston Churchill tehdy přikázal vytvořit speciální vojenskou jednotku, která by tajně operovala hluboko za nepřátelskou linií a pomocí velkolepých záškodnických akcí by se snažila zásadně ohrožovat hitlerovskou mašinérii. Do jednotky nebyli vybráni typičtí vojáci, ale kriminálníci nebo ztracené existence, kteří si uvědomovali, že během mise můžou zemřít. Jednotka položila základ pro vznik černých operací, tak jak je známe dnes.

Scénář společně s Ritchiem napsali Paul Tamsay, Eric Johnson a Arash Amel. Produkuje Jerry Bruckheimer. Krom zajímavého námětu a výrazného režiséra se můžeme těšit také na celkem nabité obsazení. Už dříve bylo oznámeno, že ve snímku vystoupí Henry Cavill a Eiza Gonzalez. K nim se nedávno připojili ještě Alan Ritchson (Rychle a zběsile 10, Reacher), Henry Golding (Gentlemani, Snake Eyes: G.I. Joe Origins), Henrique Zaga (Beyond The Universe), Alex Pettyfer (Bez kalhot), Cary Elwes (Operation Fortune: Ruse de Guerre), Hero Fiennes Tiffin (série After), Babs Olusanmokun (Star Trek: Strange New Worlds) a Til Schweiger (Hanebný pancharti, Jan Žižka).

Natáčení začalo minulý týden. Přikládáme první zákulisní fotku a video, v němž Guy Ritchie rekapituluje zápletku.

Titulní foto: The Ministry of Ungentlemanly Warfare - knižní předloha

Zdroje: Deadline, Guy Ritchie

Galerie: 2

The Ministry of Ungentlemanly Warfare: Guy Ritchie točí drsnou válečnou novinku | Fandíme filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare: Guy Ritchie točí drsnou válečnou novinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest