Ash: Nová sci-fi sleduje vyšetřování masakru na vesmírné stanici

Ash: Nová sci-fi sleduje vyšetřování masakru na vesmírné stanici | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Tessa Thompson a Joseph Gordon-Levitt si vzájemně nevěří uprostřed hlubokého vesmíru.

Steven Ellison je lépe známý jako Flying Lotus. Pod tímhle jménem vydává desky a koncertuje, ale také se podílí na filmech a nejen jako skladatel. Jako scenárista a producent připravil animovanou sérii Yasuke, jako režisér přispěl do antologického hororu V/H/S/99, popřípadě natočil celovečerák Kuso. Teď jej čeká dosud nejvýraznější filmařský úkol kariéry, když se známými hollywoodskými hvězdami chystá celovečerní sci-fi.

Novinka se jmenuje Ash. Ústřední protagonistka se v ní probouzí na vzdálené planetě a zjišťuje, že celá posádka její stanice byla násilně pozabíjena. Hrdinka si není jista, zda může věřit muži, který byl vyslaný, aby ji zachránil. Jak ale společně vyšetřují, co se vlastně stalo, dává se do pohybu řetězec děsivých událostí a je to naopak zachránce, který začíná mít pochybnosti o tom, zda náhodou neměla žena ve strašlivém vraždění prsty.

Ji hraje Tessa Thompson, jeho Joseph Gordon-Levitt. Thompson je momentálně na vrcholu svojí slávy, když má čerstvě za sebou Thora: Lásku jako hrom a čtvrtou řadu seriálu Westworld a těsně před sebou Creeda III. Gordon-Levitt se naopak v poslední době neukazuje tak výrazně jako v minulosti, kdy jsme jej mohli potkávat ve snímcích typu Loopera, Počátku nebo Temný rytíř povstal. Flying Lotus k filmu také skládá hudbu. Scénář napsal prakticky neznámý Jonni Remmler. Produkuje Neill Blomkamp (District 9). Točit se má příští rok na Novém Zélandu.

Titulní foto: Tessa Thompson ve filmu Thor: Ragnarok

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Ash: Nová sci-fi sleduje vyšetřování masakru na vesmírné stanici | Fandíme filmu Ash: Nová sci-fi sleduje vyšetřování masakru na vesmírné stanici | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest