Potvrzeno: Z Creeda vyroste celý provázaný boxerský svět

Potvrzeno: Z Creeda vyroste celý provázaný boxerský svět | Fandíme filmu
MGM
Hrané filmy, animované filmy, seriály. Rocky, Creed, Drago… Všechno je ve hře a boxovat se bude dál.

V posledních týdnech jsme od herce, režiséra a producenta Michaela B. Jordana v rozhovorech slýchali, že by rád dál budoval filmový svět boxera Adonise Creeda. Poté, co Creed III v kinech uspěl ve velkém stylu (na konci víkendu bude mít sportovní drama na kontě už nějakých 150 milionů), tak už nemohlo být pochyb o tom, že plán vyjde. Magazínu Deadline se od té doby podařilo vypátrat podrobnosti.

Podle informací serveru studio MGM a jeho vlastník, společnost Amazon, jednaly s Jordanem o další budoucnosti v průběhu minulého roku už několikrát. Spolu s úspěchem Creeda III nabraly diskuse o příštích plánech na síle a v rámci debat padají návrhy celé řady nejrůznějších projektů:

Zvažován je blíže nespecifikovaný projekt o Adonisově dceři Amaře, již hraje neslyšící herečka Mila Davis-Kent. Dále je možnou variantou příprava hraného seriálu a příprava animovaného seriálu ve stylu animé. Vyloučit nejde další regulérní pokračování Creeda a na stole jsou i další hrané a animované filmové spin-offy.

Z již dříve zvažovaných námětů stále zůstává ve vývoji Drago, spin-off o Ivanu Dragovi (Dolph Lundgren) a jeho synovi Viktorovi (Florian Munteanu). V jednu chvíli bylo zvažováno, že by namísto filmu mohla vzniknout série, ale tuto chvíli je znovu v plánu film, ačkoliv dosud není natáčení definitivně schváleno. Zcela vyloučit nejde také další příběh s Rockym. Konkrétně to vypadá, že největší šanci by měl asi prequel o Rockyho mládí. Pokud by se skutečně připravoval, byla by snaha v nějaké kapacitě přizvat ke spolupráci Sylvestera Stallonea. Ten nicméně v poslední době působí dojmem, že není zrovna nadšený z toho, jakým způsobem byl od svého dítka odříznutý, takže kdo ví, zda by ještě měl zájem.

Tak či tak můžeme předpokládat, že boxerský svět hned tak nikam nezmizí a na novinky nejspíš nebudeme čekat dlouho.

Foto je ilustrační: Creed III

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest