Creed 3: Vzniknou spin-offy a jsou tu další trailery

Creed 3: Vzniknou spin-offy a jsou tu další trailery | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se, jak Michael B. Jordan a Jonathan Majors trénovali pro natáčení boxerských scén.

začátkem února Michael B. Jordan v jednom rozhovoru naznačoval, že chce v sérii Creed pokračovat i po aktuální trojce, která se nezadržitelně blíží do kin. Teď svůj záměr pokračovat i nadále znovu zopakoval pro magazín Deadline, který jej zastihl na slavnostní premiéře. Když se herce reportérka přeptala na případnou čtyřku, tak jí rovnou řekl, že je nadšený z budování celého Creedova univerza. To koresponduje s již zmiňovaným starším rozhovorem, kde Michael taktéž hovořil o možnosti spin-offů.

Nic bližšího tedy zatím o plánech do budoucna pořád nevíme, avšak z toho, že se Jordan k tématu vrací lze číst, že o rozšiřování Creedova světa stojí. Kam dál bychom se mohli podívat? Z Jonathana Majorse, jenž hraje ve trojce hlavního oponenta Damiana, roste velká hvězda. Vlastní snímek by zřejmě byl schopný utáhnout. Už delší dobu víme, že se chystá film Drago. Ivan Drago je sice původně Rockyho oponentem, ale v Creedovi II do ringu vstupoval jeho syn Viktor, takže pokud by hrál v připravovaném snímku klíčovou roli, asi by jej technicky vzato šlo považovat za spin-off Creeda. A v upoutávkách pro Creeda III vidíme trénovat Addonisovu malou dceru Amaru (Mila Davis-Kent). Tak kdo ví, třeba z ní jednou po letech také vyroste boxerka. Film o neslyšící ženské zápasnici by rozhodně divákům nabízel něco trošku jiného, než dosavadní snímky s Rockym a Addonisem.

Jakékoliv další natáčení samozřejmě bude záviset na úspěchu Creeda III. Ten vesměs kladné recenze (průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes je 7,3 z 10), kdy kritici chválí zápasové scény, výkon Jonathana Majorse i Jordanův první životní pokus v režisérské pozici. Do našich kin film dorazí 2. března. Ještě než se tak stane, je tu závěrečná porce upoutávek: První je klasický finální trailer. Druhé video se zaměřuje na Jordanovu režii, třetí na skutečné boxery, jimiž jsou inspirované jednotlivé filmové postavy. A závěrečné video ukazuje, jak herci pro snímek trénovali.

Není horšího protivníka, nežli minulosti. Adonis (Michael B. Jordan) pokořil svět boxu. Jeho kariéra i rodina vzkvétají. Když se objeví jeho přítel z dětství a boxerský talent, je střet mezi bývalými kamarády nevyhnutelný. Bude to víc, než jen zápas. Režíruje Michael B. Jordan. dalších rolích vystupují Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Wood Harris, Canelo Álvarez a Millie Davis. Produkuje Ryan Coogler, scénář napsali Zach Baylin a Keenan Coogler. Datum české premiéry v kinech je stanoveno na 2. března 2023.

Foto: MGM

Zdroje: Deadline

Galerie: 3

Creed 3: Vzniknou spin-offy a jsou tu další trailery | Fandíme filmu Creed 3: Vzniknou spin-offy a jsou tu další trailery | Fandíme filmu Creed 3: Vzniknou spin-offy a jsou tu další trailery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest