Sting: V novém thrilleru řádí obří nenasytný pavouk

Sting: V novém thrilleru řádí obří nenasytný pavouk | Fandíme filmu
Cornerstone
Zobrazit další 1 obrázek
Společnost, která vyrobila Odulu pro Pána prstenů, dostala možnost vyrobit dalšího mazlíka.

Pokud trpíte arachnofobií, nebo jsou vám pavouci přinejmenším krajně nesympatičtí, pak snad ani nečtěte dál. Hororový thriller Sting se totiž bude jmenovat právě tomuto tématu. Sting je jméno, které dostane ústřední pavoučí bestie. A ne, netuším, zda mu mladá dívenka říká „Žihadlo“, anebo je velká fanynka známého muzikanta ;-). Oficiální synopse říká:

Jedné studené a bouřlivé noci v New Yorku spadne z oblohy tajuplný objekt a prorazí skrz okno do starého činžáku. Je to vajíčko, ze kterého se vylíhne zvláštní malý pavouk. Najde jej Charlotte, vzdorovitá dvanáctiletá slečna, která je posedlá komiksy. Nevlastní táta Ethan dokonce s Charlotte vymýšlí komiks o hrdince Fang Girl, aby našli společnou řeč. Ale Charlotte se stejně cítí osaměle: Rodiče si pořídili mimino, které jim dává zabrat a nechávají starší dceru napospas osudu. Ta se tak čím dál tím víc věnuje pavoukovi. Za chvíli už jej vnímá jako domácího mazlíčka a pojmenuje jej Sting.

Jenže jak je Charlotte tvorem víc a víc zaujatá, Sting souběžně roste. A to nepřirozeně rychle. Živí se krví a jeho žízeň začíná být rychle neukojitelná. Nejdřív se začnou ztrácet sousedovic zvířata, pak i sousedi samotní. Netrvá dlouho a celá Charlottina rodina i zbývající svérázní sousedé si brzy uvědomí, že jsou v domě uvěznění rozežraným obřím pavoukem, kterému zachutnalo lidské maso. Jediná Charlotte ví, jak Stinga zastavit.

Jméno hrdinky zřejmě odkazuje k pohádce Šarlotina pavučinka, postavu hraje Alyla Browne. Dále ve snímku vystupují Ryan Corr, Alyla Browne, Penelope Mitchell, Robyn Nevin, Noni Hazlehurst a Jermaine Fowler. Film natočil Kiah Roache-Turner, který na sebe upozornil indie bejkárnou Wyrmwood. Pavouka vytvořila společnost WETA, která vyráběla potvory například pro trilogii Pána prstenů. Z té si můžete vybavit odpornou obří pavoučici Odulu. Snímek čerstvě dokončil natáčení a postupně nachází mezinárodní distributory. V galerii najdete první foto.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Sting: V novém thrilleru řádí obří nenasytný pavouk | Fandíme filmu Sting: V novém thrilleru řádí obří nenasytný pavouk | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest