Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok

Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu
Altitude Film
Zobrazit další 4 obrázky
Upoutávka představuje nový thriller, kde na hrdiny zaútočí hladový predátor.

Snímek Shark Bait se původně měl jmenovat Jetski, nicméně jeho premiéra se blíží. Jak už napovídá původní název, středobodem vyprávění jsou vodní skútry, na nichž si vyrazí partička mladých na moře. Záhy na ni zaútočí žralok a začne jít do tuhého. Nejprve se v upoutávce zdá, že by mohlo jít o napínavý survival thriller, jenž by pracoval s divákovým strachem z hluboké vody a s klaustrofobickým pocitem stísněného skútru. Po chvilku však zveřejněný trailer přepíná styl a předkládané záběry jsou stále divočejší a divočejší, takže nás zřejmě čeká rozdováděné monster béčko. Nicméně film nevypadá úplně levně a to je určitě plus.

Snímek byl jedním z prvních, který se začal na podzim 2020 natáčet navzdory pandemii. Točilo se na středomořské Maltě, která během nejtěžší pandemie hostila také Jurský svět: Nadvládu. Snímek zrežíroval James Nunn (Tower Block, Voják 5), v hlavních rolích Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Amy Hannay, Malachi Pullar-Latchman a Thomas Michael Flynn. Datum premiéry ještě nebylo stanoveno. Tady je synopse:

Příběh se točí kolem partičky studentů na prázdninách, kteří vyrazí na víkend do Mexika. Večer si užijí bujarý mejdan a posléze ukradnou dva vodní skútry a vyrazí směr moře. Bohužel, blbnou tak dlouho, až dojde k děsivé nehodě. Jeden skútr se potopí, tudíž se všichni musí vměstnat na ten druhý, který je však nepojízdný. A nejenže se musí dvě míle od břehu popasovat s rozbitým strojem, mořskými proudy a ošklivě zraněným kamarádem, ale musí čelit i krvelačným predátorům, kteří začínají hladově kroužit kolem nich.

Podklady a foto: Altitude Film

Galerie: 5

Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu Shark Bait: Dovádění na skútru přeruší krvelačný žralok | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest