47 Meters Down: Uncaged: Dcery Stallonea a Foxxe utíkají v traileru před žraloky

47 Meters Down: Uncaged: Dcery Stallonea a Foxxe utíkají v traileru před žraloky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Žraločích filmů vzniká spousta, ale zasadit jeden do zatopených mayských ruin, to tu asi ještě nebylo.

47 metrů původně mělo jít rovnou na DVD. Nějakou duši prozíravou však napadlo, že by film mohl zabodovat v kinech, kde nakonec diváci v pokladnách nechali skoro desetinásobek pětimilionového rozpočtu. Začalo se tedy chystat pokračování, které nakonec bude pod názvem 47 Meters Down: Uncaged uvedeno 16. 8. do amerických kin. U nás nejspíš musíme počítat až s online premiérou.

Zajímavé je, že film vlastně nemá vůbec nic společného s tím původním, kromě toho, že na nové hrdinky také zaútočí žraloci. Skupinka mladic se vydá kdesi v latinské Americe potápět do zatopených ruin mayského města a v podvodních jeskyních záhy zjistí, že v klaustrofobickém labyrintu chodeb nejsou samy: Vpluly na území těch nejnebezpečnějších žraloků oceánu.

Snímek jen těžko nabídne něco překvapivého, ale kdo ví, třeba bude ozvláštněný alespoň zasazením do zaplavených ruin. Minimálně příznivci žraloků či prvního filmu by si mohli nicméně přijít na své – film opět natočil Johannes Roberts, stejně jako první díl. Z herců je známější jen John Corbett, kterého jste mohli vídat v Sexu ve městě nebo v komediích Moje tlustá řecká svatba. Ze zbytku obsazení nicméně stojí za pozornost Sistine Rose Stallone a Corine Foxx, dcery Sylvestra Stallone a Jamieho Foxxe, které si ve snímku odbyly své herecké premiéry.

Galerie: 3

47 Meters Down: Uncaged: Dcery Stallonea a Foxxe utíkají v traileru před žraloky | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Dcery Stallonea a Foxxe utíkají v traileru před žraloky | Fandíme filmu 47 Meters Down: Uncaged: Dcery Stallonea a Foxxe utíkají v traileru před žraloky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest