Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků

Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer černohumorné nekompromisní akce, kde je ústřední hrdina takovou malou armádou v jedné osobě.

Snímek dříve známý jako Immortal (Nesmrtelný) nakonec bude uváděný jako Sisu, což je finský expresivní výraz pro houževnatost. Jak říká v traileru jedna z postav, hlavní hrdina není nesmrtelný, jen prostě odmítá umřít. Sisu je brutální akční komedií s přímočarým příběhem, kdy ústřední hrdina Aatami zábavným způsobem likviduje za druhé světové války nácky, kteří jsou dost blbí na to, aby se mu připletli do cesty. Trailer slibuje nekompromisní akční zážitek, co odkazuje ke grindhouse filmům ze sedmdesátek a akčním bijcům let osmdesátých. Do toho si připočtěte westernovou poetiku a šmrncovní vizuální zpracování a máme z toho hodně lákavý kousek. To je potvrzují dosavadní zahraniční recenze, jež jsou veskrze pozitivní a hovoří o našlapané zábavné jízdě, která si na nic nehraje.

Děj se odehrává v závěru 2. světové války v Laponsku, kde v promrzlé finské pustině najde bývalý voják Aatami zlato. Pokusí se svůj objev odnést do města, ale do cesty se mu připlete jednotka nacistických vojáků, vedená brutálním důstojníkem SS. Ta rychle zjišťuje, že nestojí proti obyčejnému zlatokopovi, ale proti legendárnímu výsadkáři, který se nezalekne před ničím a zná všechny známé způsoby, jakými lze rozsévat smrt. Udělá všechno proto, aby své zlato dostal zpátky, i kdyby to znamenalo zabít úplně všechny nácky pod sluncem.

Hlavní roli ztvárnil Jorma Tommila, dále ve filmu vystupují Jack Doolan, Mimosa Willamo a Onni Tommila. Sisu napsal a zrežíroval Jalmari Helander, jenž je podepsaný také pod akční dobrodružství Sejmi prezidenta. Ve Finsku už má snímek premiéru za sebou, v dalších zemích začne být uváděný od dubna. O termínu premiéry v Česku zatím bohužel nemáme zprávy. Dole pod trailerem najdete dosud uveřejněné plakáty a fotky.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 7

Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu Sisu: Akční komedie hledá všechny způsoby, jak si vychutnat likvidaci nácků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest