The Ultimate Weapon: V akční sci-fi nacisté cestují časem

The Ultimate Weapon: V akční sci-fi nacisté cestují časem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
V akcí nabitém thrilleru se Hitlerovi nohsledi snaží ukrást v současnosti moderní technologie a vyhrát druhou světovou válku.

Spojování nacistů s fantastikou je tu od nepaměti. Často vznikají hororově laděné snímky, kde Hitlerovi pohůnci páchají ještě horší zvěrstva, než ve skutečnosti páchali, nebo se rovnou uchylují k černé magii apod. Případně vznikají nejrůznější alternativní historie, v nichž nacistické Německo vyhrálo druhou světovou válku, případně se jeho stoupenci někde ukrývají, aby znovu udeřili. Jedním z důležitých elementů v podobných příbězích bývají také technologické výdobytky z říše sci-fi, které náckům k jejich fiktivním vítězstvím pomáhají.

Jeden takový vynález bude hrát zcela zásadní roli i v chystaném filmu The Ultimate Weapon (Ultimátní zbraň). Onou ultimátní zbraní je schopnost cestovat v čase. Tu se Hitlerovi lidé rozhodnou využít k cestování do naší současnosti, kde by rádi ukradli současné technologie a s jejich pomocí vyhráli druhou světovou válku. NATO naštěstí má způsob jak určit, kdy náckové do přítomnosti vpadnou a má připravený speciální elitní tým, jehož jediným cílem je fašisty cestující v čase zastavit a dohlédnout na to, aby druhá světová válka měla stále stejný výsledek, tak jak jej z historie známe.

Námět připravil Byron Allen, který film zároveň produkuje. V minulosti se podílel na snímcích jako Nepřátelé nebo 47 metrů. Podle jeho vyjádření se máme těšit akční thriller s neutuchající akcí. Scénář připravuje Evan Daugherty (Sněhurka a lovec, Sezóna zabíjení, Želvy Ninja, Divergence, Tomb Raider). Tvůrčí tým tedy nevzbuzuje nějakou extra důvěru, ale námět je natolik zajímavý, že bychom se snad mohli dočkat nějaké pořádné bejkárny.

Foto je ilustrační, ze snímku Captain America: První Avenger

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

The Ultimate Weapon: V akční sci-fi nacisté cestují časem | Fandíme filmu The Ultimate Weapon: V akční sci-fi nacisté cestují časem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest