Loki: Druhá řada obsadila záporačku

Loki: Druhá řada obsadila záporačku | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Thorův bratr dokončil svůj druhý příběh a odhaluje obsazení.

Pokračujeme v marvelovských novinkách. V noci na dnešek nabídly své trailery snímky Strážci Galaxie 3 a Ant-Man a Wasp: Quantumania. Vedle toho byl obsazený první nový herec do Daredevila: Born Again. A castingovou zprávu pro fanoušky přináší také Loki 2.

Magazín Deadline informuje, že do série byla obsazena skotská herečka Kate Dickie. Nevíme, koho by měla herečka ztvárnit, ale má hrát záporačku. Kdybych si osobně měl tipnout, asi by mne nepřekvapilo, pokud by Kate hrála nějakou variantu Sylvie (Sophia DiMartino), potažmo tedy variantu Lokiho (Tom Hiddleston). V první řadě jsme potkali celou řadu verzí Lokiho, včetně jeho mladšího a staršího já, tak proč bychom nemohli potkat starší variantu Sylvie. Schválně se podívejte dolů do galerie, obě dámy porovnejte a dejte vědět, zda si takovou možnost dokážete představit. Ale momentálně jde opravdu jen o teorii, uvidíme, jakou roli Kate nakonec dostane.

Kate prorazila v roce 2006 násilnickým dramatem Red Road. Vystupovala v seriálech Pilíře Země, Hra o trůny či Před vraždou. Z dalších jejích filmových zářezů stojí za zmínku Prometheus, Čarodějnice nebo Seveřan.

Natáčení druhé řady Lokiho skončilo v říjnu, je tedy s podivem, že se obsazení Dickie podařilo tak dlouho utajit. Nelze tedy vyloučit, že je její role spíše menšího rozsahu, případně animovaná. Nějaký jednoznačný záporák nám nicméně prozatím chyběl, takže proč si v takové poloze neužít právě Kate.

Ve druhé řadě vystupují Tom Hiddleston jako Loki, Owen Wilson jako Mobius, Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino jako Sylvie, Wunmi Mosaku jako Hunter B-15 a Eugene Cordero jako Hunter K-5E. Nově je doplňuje Kate Dickie. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Série by mohla být uvedena někdy ve druhé polovině příštího roku.

Titulní foto: První řada Lokiho

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Loki: Druhá řada obsadila záporačku | Fandíme filmu Loki: Druhá řada obsadila záporačku | Fandíme filmu Loki: Druhá řada obsadila záporačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest