Daredevil: Born Again – První nová postava našla představitele

Daredevil: Born Again – První nová postava našla představitele | Fandíme filmu
Marvel Studios
V sérii se má objevit také komiksová postava jménem White Tiger.

Podle dostupných informací se Daredevil: Born Again začne natáčet příští rok. Točit se bude od února do prosince v New Yorku. Je tak nejvyšší čas začít s castingem. Prvním nováčkem se stal Michael Gandolfini, syn slavnějšího Jamese, který je nejznámější ze snímku Všichni svatí mafie, kde si zahrál mladší verzi Tonyho Soprana, postavu, kterou v seriálu Rodina Sopránů hrál právě James.

Zatím není známo, jakou roli James představuje, podle castingové agentury se postava jmenuje Liam, což má být ambiciózní člověk ze Staten Islandu. Ale víme, jak se marvelovský casting snaží vše podstatné držet v tajnosti, takže téměř jistě jde pouze o alias, stejně jako při obsazování všech předchozích projektů. Fanoušci spekulují o tom, jestli náhodou Gandolfini nehraje Richarda Fiska, syna známého mafiána Wilsona Fiska (Vincent D'Onofrio), který se vrací jako Daredevilův hlavní oponent.

Zprávu potvrdily velké hollywoodské zpravodaje, jako první ji ale přinesl insider Daniel Richtman. Ten také tvrdí, že by v seriálu měla vystupovat postava White Tiger. V komiksech pod identitou vystupovalo hned několik osob, kdy se pokaždé někdo dostane k magickým amuletům, které nositeli dávají nadlidské síly. Spekuluje se o tom, že by v tomto případě mohla v kostýmu vystupovat Angela Del Toro, bývalá agentka FBI, která v komiksech Daredevila vyšetřovala.

Richtman dále tvrdí, že by se objevit antihrdinka Echo (Alaqua Cox) a jednou z inspirací pro seriál by měla být také komiksová série Mayor Fisk, v níž padouch Kingpin kandiduje na newyorského starostu a z této pozice chce vymýtit v ulicích maskované bojovníky se zločinem.

Jako obvykle u podobných zákulisních zpráv platí, že se mohou mýlit, případně se před premiérou může leccos změnit. Jako hotovou věc v tuhle chvíli berte, že v seriálu bude vystupovat Michael Gandolfino.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Nově byl obsazený Michael Gandolfini. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii začátkem roku 2024.

Foto: Daredevil v sérii She-Hulk

Zdroje: Deadline, Daniel Richtman I, II, III, IV, Murphys Multiverse

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest