Piráti z Karibiku: Johnny Depp popřel drby, podle kterých se měl k sérii vrátit

Piráti z Karibiku: Johnny Depp popřel drby, podle kterých se měl k sérii vrátit | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Šuškanda o astronomické výplatě není pravdivá.

V první polovině června se po internetu rozšířil na první pohled nesmyslný drb, podle kterého by se měl Johnny Depp za astronomických 301 milionů dolarů vrátit k Pirátům z Karibiku. Zpráva vzešla z neověřeného zdroje a je postavená na hlavu, nicméně, cokoliv spojeného s Deppem momentálně přitahuje pozornost. Pokud byste náhodou stále byli na pochybách, jestli by přeci jen na tomto šprochu nemohlo být pravdy trochu, tak teď už máme i oficiální vyjádření Deppových zástupců, kteří říkají, že zpráva jednoduše není pravdivá.

Tvrzení bylo nevěrohodné už jen proto, že vzešlo z australského serveru Pop Topic, který je v oblasti filmových novinek zcela neprověřenou entitou. To i britské bulvární deníky čas od času něco trefí. Pak je tu specifická částka 301 milionů. To bude zřejmě odkaz ke staršímu Deppově tvrzení, že by se k roli nevrátil ani za 300 milionů. Problém je spíš v tom, že podobně vysoká výplata je prostě nesmyslná.

Pop Topic uvádí, že měl Disney Deppa lákat k návratu do jednoho, až dvou filmů. I kdyby šlo o dva filmy, pořád by to znamenalo, že by Depp dostal za film zaplaceno 150 milionů. A to je částka mimo realitu. Náklady u podobných velkofilmů začínají alespoň u 200 milionů dolarů. V případě Pirátů není problém se vyšplhat na 300 milionů. Kdyby skutečně Depp měl dostat 150 milionů, tak by buď nezbyly finance na zbytek produkce, anebo by se rozpočet natolik navýšil, že by bylo skoro vyloučené, aby byl snímek profitabilní. Zájem o pirátskou sérii přeci jen už v minulosti postupně klesal.

Navíc, ať už si myslíte o Deppově soudním řízení s exmanželkou Amber Heard cokoliv, realita je taková, že nezávisle na téhle kauze se už delší dobu objevovaly zprávy, podle nichž je natáčení filmů s Deppem extrémně náročné, kvůli jeho nedochvilnosti, nepřipravenosti, manýrům, náladám či problémům s alkoholem. Představa, že by Disney byl tou stranou vyjednávání, která by se Johnnyho snažila za každou cenu přivábit, je prostě lichá. Produkce momentálně usiluje o nové Piráty s Margot Robbie v hlavní roli a kapitola s Jackem Sparrowem je pro tuto chvíli uzavřena.

Foto: Piráti z Karibiku

Zdroje: Pop Topic, E! News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest