Deadpool 3 bude vulgární a bude si střílet z Marvelu

Deadpool 3 bude vulgární a bude si střílet z Marvelu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Scenáristé Deadpoola se rozpovídali o tom, jaké to je psát sprostého hrdinu v disneyovských poměrech.

Po tom, co Disney koupil studio Fox, získal Marvel možnost zařadil do svého světa X-Meny a přidružené postavy. U naprosté většiny hrdinů a padouchů se počítá s tím, že budou přeobsazeni a začnou s čistým štítem. Ne tak Deadpool. Maskovaný zabiják v podání Ryana Reynoldse slavil takový úspěch, ze v Marvelu a Disneym viděli jeho potenciál a Ryan postavu bude hrát i nadále.

Pořád není tak úplně jasné, jak „žoldák s proříznutou pusou“ bude do světa rodinné Disneyho zábavy zapadat, ale scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick v rozhovoru pro Den of Geek fanoušky ubezpečují, že to dopadne dobře:

Je to ohromné vzrůšo, mít celou kapelu zase pohromadě. Mít nové hřiště filmového světa Marvelu, s novými postavami, padouchy a tímhle vším. Nečekali jsme, že k manželství Foxu a Disneyho dojde, to šlo mimo nás, mimo náš tvůrčí proces. Ale pro nás to byla klika, spadl nám do klína poklad. Nebo se k tomu tak alespoň snažíme přistupovat. [V MCU je spousta věcí, ze kterých si můžeme střílet]. A nebojte se toho, že [je teď Deadpool součástí rodinného Disneyho]. Deadpool bude Deadpool. V tomhle směru nás opravdu podporují. Možné, že když překročíme pomyslnou hranici, tak třeba nám jednou k nějakému jednomu konkrétnímu vtipu řeknou, abychom ho vynechali. Ale dosud jsme měli jejich plnou podporu, podle mě proto, že jsme dlouho fungovali zvlášť a [v Disneym] viděli, jaký jsme měli úspěch. A oni také slaví úspěchy, tak snad to bude manželství jako z ráje. Rozhodně máme plnou podporu a cítíme se skvěle.“

Scenáristé také byli dotázáni na to, zda navázali na předchozí verzi scénáře od Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin anebo začali opět úplně od začátku, ale na tuhle otázku odmítli odpovědět.

Foto je ilustrační, Deadpool 2

Zdroj: Den of Geek

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest