Ballerina: Natáčení nového filmu ze světa Johna Wicka začíná

Ballerina: Natáčení nového filmu ze světa Johna Wicka začíná | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Vedle filmů se připravuje také velká videohra z Wickova světa.

Ve čtvrtek vedení filmového studia Lionsgate uspořádalo prezentaci pro akcionáře a CEO Jon Feltheimer krátce pohovořil také o značce John Wick. Konkrétně prozradil, že už příští týden začíná natáčení snímku Ballerina.

To je vůbec první spin-off ústřední série s Keanu Reevesem, který vychází z Johna Wicka 3, kde se hrdina setkává s programem na výcvik vražedných baletek. Režisér Len Wiseman už před měsícem na Instagramu sdílel zprávu, že přípravy produkce začínají. Soudě dle Wisemanova Instagramu se zdá, že se bude točit v Evropě – v potaz připadají Alpy, možná Paříž.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Není zřejmé, zda se ve filmu objeví Keanu Reeves jako John Wick, ale měli bychom se dočkat Anjelicy Huston, jako „Ředitelky“ - šéfky vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Krom oznámení začátku natáčení Baleríny Feltheimer také odhalil, že Lionsgate chce Johna Wicka zpracovat jako mainstreamovou videohru. V minulosti už tu byla hříčka John Wick Hex, ale v tomhle případě by mělo jít o opravdu velký tříáčkový titul. Záměr je v rané fázi, v tuhle chvíli Lionsgate oslovuje videoherní studia.

Titulní foto je ilustrační, z filmu John Wick 3

Zdroje: IndieWire, Len Wiseman

Galerie: 3

Ballerina: Natáčení nového filmu ze světa Johna Wicka začíná | Fandíme filmu Ballerina: Natáčení nového filmu ze světa Johna Wicka začíná | Fandíme filmu Ballerina: Natáčení nového filmu ze světa Johna Wicka začíná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest