Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off

Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Charlize Theron má pro natáčení vlastního spin-offu konkrétní podmínku.

Vrchní představitelka filmového studia Universal, Donna Langley, poskytla rozhovor serveru Business Insider a řeč přišla také na jednu z nejúspěšnějších značek studia. Konkrétně padla otázka, co dalšího by chtěla Donna s Rychle a zběsile spáchat.

Předsedkyně studia bez zaváhání řekla, že by ráda viděla Rychle a zběsile s dámským obsazením. Producent Vin Diesel podle ní chce takový film vidět také. Což je naprostá pravda, Diesel dlouhodobě mluví o tom, že už se k podobnému projektu dokonce chystá scénář. Langley dodává, že součástí značky je už teď hromada zajímavých ženských postav a hereček, které naposledy doplnila Brie Larson. Tu uvidíme v chystaném Rychle a zběsile 10.

V minulosti se hovořilo také o tom, že by vlastní spin-off mohla dostat čistě postava Cipher, kterou od osmého dílu série hraje Charlize Theron. Té se na vlastní rychlý a zběsilý film nedávno přeptal magazín ET, načež herečka odpověděla, že jej natočí s chutí, akorát má jednu podmínku: Spolu s ní musí ve snímku vystupovat Helen Mirren, jež v sérii hraje matku Deckarda Shawa. Nathalie Emmanuel (představitelka Ramsey) letos v létě také řekla, že by dámský spin-off točila ráda.

Všechny dámy do jisté míry zdvořile odpovídají na otázku, zároveň pro podobný projekt existují reálné podklady. Rychlá a zběsilá sága by údajně měla hlavní sérii po 11. dílu ukončit. Do budoucna se počítá s nejrůznějšími spin-offy a vyloučeno není nic. Na stole je tedy i příběh, kde budou vystupovat jen ženské postavy série.

Těch přitom vůbec není málo. Už od prvního filmu z roku 2001 v sérii vystupují Michelle Rodriguez jako Letty a Jordana Brewster jako Mia. Ve dvojce se objevila Eva Mendes jako Monica Fuentes. Ta se znovu vrátila už jen jednou a řada fanoušků by ji ráda potkala zas. Ale u ní by to mohl být oříšek, herečka už moc nehraje. Ve čtyřce se Gal Gadot přidala jako Gisele. Ta sice v šestce zemřela, ale Han a Letty už také vstali z mrtvých, tak proč ne Gisele, zvlášť když se z Gadot mezitím stala regulérní hvězda. A to samé platí pro Elenu (Elsa Pataky), matku Domova syna. V šestce byla nejvýraznější dámskou posilou zápasnice Gina Carano, tak je však pro své kontroverzní výroky v Hollywoodu persona non grata. Ale hned v sedmičce se předvedla jiná známá zápasnice – Ronda Rousey. A v tom samém filmu se novou stálou postavou stala Ramsey v podání Natalie Emmanuel. Od osmičky tu máme zmiňovanou Cipher (Charlize Theron) a Magdalene Shaw (Helen Mirren). Ve spin-offu Hobbs and Shaw se představily Vanessa Kirby jako Hattie Shaw a Eiza Gonzalez jako Madame M. A od devítky v sérii vystupuje Cardi B. To sice není nějak zkušená herečka, ale jako hudební interpretka je velmi úspěšná, takže pokud by produkce chtěla přitahovat pozornost, Cardi B by se neztratila. Nu a v desítce nalije do nádrže další estrogen Brie Larsson.

Výběr ženských postav pro potenciální spin-off je tedy široký dost a není problém dámy doplnit o nějakou zajímavou posilu. Michelle Rodriguez si dlouhodobě stěžuje, že pro ženské postavy v sérii není dostatek prostoru a dámský film by takový problém vyřešil. V roce 2019 dokonce byly angažované tři scenáristky, které pro ženský spin-off připravovaly scénář. Takže kdo ví, když o takový biják stojí samotná šéfka studia Universal, tak třeba z toho nakonec něco bude – nějakým způsobem studio stejně svou dojnou krávu při životě udržet musí.

Titulní foto: Michelle Rodriguez jako Letty v Rychle a zběsile 4

Zdroje: Business Insider, Digital Spy, ET

Galerie: 8

Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Šéfka filmového studia chce točit dámský spin-off | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest