Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku

Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Vin Diesel tvrdí, že je s Universalem domluvený hned na několika týmovkách Rychle a zběsile.

Před chvílí jsme tu měli první fotku The Rocka z natáčení Hobbse & Shaw. To však není ze světa Rychle a zběsile všechno. Vedle The Rocka se ozval také Vin Diesel. Ten momentálně natáčí v Jihoafrické republice akční komiksovku Bloodshot a z místa činu poslal fanouškům video vzkaz. Vedle obligátního vychvalování Bloodshota nicméně také jakoby mimoděk vzkázal Universalu, že mu děkuje za to, že chce natočit dámský spin-off a ještě jeden spin-off, se kterými za studiem přišel. A teď babo raď. Jsou to jen řeči? Pouští Diesel do světa nahlas svoje sny a touhy? Anebo skutečně Universal reálně zvažuje, že některý z Dieselových námětů natočí?

Dávání většího prostoru ženským postavám je v současnosti každopádně v kurzu a něco podobného už v minulosti Diesel v náznacích zmiňoval. Diesel dříve uváděl, že se chystají nejrůznější spin-offy, mluvil o tom, že by rád v sérii viděl znovu Gal Gadot, ze které se od jejího odchodu v šestém filmu stala mezinárodní superstar, vždycky rád spolupracoval s Jordanou Brewster, která také ze série zmizela, a byl to právě on, kdo už v minulosti přivedl zpátky Michelle Rodriguez, ačkoliv její postava zemřela. A Rodriguez před časem veřejně mluvila o tom, že by chtěla dostat větší prostor, tak třeba jí parťák Vin chce vypomoci právě dámskou týmovkou.

A druhý spin-off? V minulosti Diesel zmiňoval snímek, ve kterém by vystupovali jen Torretovi. Nikdo jiný. Tyrese Gibson tvrdil, že v jednu dobu byl zvažovaný spin-off s ním a Ludacrisem (ale je pravda, že Gibson toho napovídá…). A pak je tu skutečnost, že společně s Dieselem ve videu vystupuje Cody Walker, bratr zesnulého Paula Walkera. V nedávném rozhovoru Caleb říkal, že by si ještě někdy z chutí Briana O'Connera zahrál (za bratra zaskakoval v Rychle a zběsile 7), ale v tomhle případě by návštěva vůbec nemusela souviset s filmovou sérií – Cody se momentálně stará o další ročník charitativní akce Game4Paul, takže setkání s Dieselem mohlo souviset právě s charitou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who came to surprise me on set... #BLOODSHOT

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Galerie: 5

Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Diesel slibuje dámskou týmovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest