Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše

Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Scenáristky přišly od Marvelu. Podle Vina Diesela se chystají hned tři různé spin-offy. Ten s Hobbsem sdílí nové fotky.

Loni v říjnu Vin Diesel mluvil o tom, že se studiem Universel jednal o několika spin-offech série Rychle a zběsile, včetně filmu s dámskými představitelkami v čele. Tehdy jsme ještě nevěděli, zda Diesel sní nahlas nebo se něco skutečně chystá. Teď už je zřejmé, že je něco opravdu na cestě. Diesel na Instagramu prozradil, že měl produktivní meeting, na kterém slyšel námět pro dámskou týmovku ze světa Rychle a zběsile, kterou chce natočit už od roku 2017. Zároveň také prozradil, že za námětem stojí scenáristky Nicole Perlman (Captain Marvel, Black Widow), Lindsey Beer (Chaos Walking, příští Želvy Ninja) a Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider).

Žádné podrobnosti o filmu neznáme, ale o několik hodin později Diesel sdílel video s Michelle Rodriguez, tak nejde vyloučit, že byla součástí jednání. Ve světě Rychle a zběsile přeci jen hraje nejvýraznější ženskou postavu. Na fotce při společném ohlášení s Dieselem stojí také producentka Samantha Vincent, která pracovala na většině dílů Rychle a zběsile, Riddicka a xXx. V minulosti Diesel básnil o tom, že by rád přivedl zpátky Gal Gadot, ale zda by se opravdu mohla objevit v dámské týmovce, to netušíme.

Diesel ve svém příspěvku prozradil, že jednal dokonce hned o třech různých spin-offech, o těch ale nevíme vůbec nic. V minulosti Diesel mluvil o tom, že by rád natočil film pouze s členy rodiny Torettů a kdysi se mluvilo o filmu s Ludacrisem a Tyresem Gibsonem, ale jestli se kterýkoliv z chystaných spin-offů vydá právě tímhle směrem, to zatím nevíme, můžeme pouze spekulovat.

V následném postu Diesel zmínil také to, že už příští měsíc štáb zamíří do Londýna, aby tam začal připravovat natáčení Rychle a zběsile 9. Insideři z Reel News Hawaii doplňují, že se devítka bude natáčet také na Havaji. Film se tedy bude točit na stejných lokacích, jako Hobbs & Shaw. Nevíme, zda snímky nějak dějově souvisejí anebo pouze studio Universal vyjednalo něco na způsob „množstevní slevy“.

Štáb Hobbse & Shaw připravoval natáčení na Havaji minimálně od loňského prosince a začátkem ledna se tam přesunuli také Dwayne Johnson a režisér David Leitch. Na ostrovech je také Eiza González, i když nevíme, zda tam točí scény pro spin-off rychlé a zběsilé série anebo pro Godzilla vs. Kong, kde herečka také dostala roli a snímek se momentálně také natáčí na Havaji. V galerii na vás každopádně čeká několik fotek z Havaje (i odjinud), kde se mimo jiného bude točit akční finále ve starém opuštěném cukrovaru.

Zdroje: Vin Diesel, Reel News Hawai I, II, III, IV, Eiza Gonzalez, David Leitch, Eddie Marsan, Hiram Garcia, The Rock,

Galerie: 9

Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Dámská týmovka už se píše | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest