Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase

Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jake Gyllenhaal se ve stylu Kapitána Ameriky po získání superschopností po letech probouzí do světa, který je mu cizí.

Snímek Prophet se chystá už od roku 2018. Teď se po nějaké době ticha o projektu opět dozvídáme, když se ukázalo, že produkce našla nového scenáristu. Předchozí verzi scénáři připravoval Marc Guggenheim (Legends of Tomorrow, Arrow). Po něm teď štafetu přebírá Kurt Johnstad. Ten je nejznámější jako scenárista obou dvou dílů filmové série 300. Krom toho napsal také akčňák Atomic Blonde: Bez lítosti nebo sci-fi novinku Zacka Snydera – Rebel Moon. Ačkoliv byl vystřídaný scenárista, nemáme žádné bližší informace o tom, kdy by film mohl jít do výroby.

Hrdinou snímku bude John Prophet, který v závěru druhé světové války zoufale potřebuje nakrmit rodinu, a tak Němcům dovolí, aby na něm testovali sérum supervojáka. To z něj mělo učinit neukojitelnou mašinu na zabíjení. Během bombardování je pohřben zaživa a znovu se probouzí až v roce 1965, do světa, který se bez něj posunul kupředu. Dospělá dcera Johna nenávidí a v patách jsou mu agenti KGB, kteří z jeho krve chtějí vytvořit vlastní sérum super vojáka.

Do hlavní role byl obsazený Jake Gyllenhaal, režírovat má Sam Hargrave, jehož prvotinou před dvěma lety bylo Vyproštění. Aktuálně chystá pokračování. Komiksová předloha pochází z dílny Roba Liefelda, což je mimo jiného autor Deadpoola. Prophet se poprvé objevil v komikse Youngblood v roce 1992 a o rok později už měl u nakladatelství Image sérii vlastní. Dole v galerii můžete vidět komiksovou předlohu.

Titulní foto: Jake Gyllenhaal ve filmu Noční zvířata

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 6

Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu Prophet: Scenárista Třístovky chystá drsného válečníka zamrzlého v čase | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest