Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy

Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Chris Pratt získá schopnosti tří dávných válečníků, aby se mohl pustit do boje s dalšími rozdělenými osobnostmi.

Cowboy Ninja Viking, naprosto šílený komiks o zabijákovi s roztrojenou osobností, začali už v roce 2010 chystat Rhett Reese a Paul Wernick, scenáristé prvního a druhého Deadpoola, tedy pánové na bláznivé komiksy specializovaní. Projekt se dlouho plácal napříč Hollywoodem, protože byl považován za příliš násilný. Úspěch prvního Deadpoola vlil projektu novou krev do žil, teprve letos se však podařilo snímek reálně posunout blíž k realizaci. Už dříve byla jako režisérka najatá Michelle MacLaren (Breaking Bad, Živí mrtví, Hra o trůny) a teď se projektu chápou také noví scenáristé.

Už dříve po Reeseovi a Wernickovi upravoval scénář Craig Mazin (Pařba v Bangkoku) a teď se přidávají Dan Mazeau (Hněv Titánů) a Ryan Engle (Non-Stop, Rampage). Ti každý přišli do studia Universal s vlastním pohledem a v každém z nich zástupci studia viděli jiné silné stránky. Proto je přesvědčili, aby zkusili pracovat společně. Cílem je, aby měli scénář do léta dovedený k dokonalosti a mohlo se začít natáčet. Stále se počítá s tím, že hlavní roli ztvární Chris Pratt. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 27. 6. 2019.

Desetidílnou komiksovou předlohu psal v letech 2009-10 A.J. Lieberman a už z názvu je patrné, že se nebrala zbytečně vážně. Příběh se točí kolem vládní organizace, která dokáže ovlivňovat osoby z rozpolcenou osobností tak, že z nich s pomocí drog a různých terapeutických technikami udělá tvory se třemi rozličnými zabijáckými osobnostmi v jediném těle. Takzvaná trojčata agentura využívá k plnění náročných misí, ale pouze do chvíle, než se několik z nich utrhne ze řetězu a začne jednat na vlastní pěst. Hlavním hrdinou je Duncan, trojče s osobnostmi ninji, kovboje a vikinga, který má svoje nebezpečné druhy zastavit.

Zdroj: THR

Galerie: 5

Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu Cowboy Ninja Viking: Šílenost od autorů Deadpoola má nové scenáristy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest