Kill Them All: V akci ve stylu Raidu se hrdinové musejí prostřílet z přízemí až do 15. patra

Kill Them All: V akci ve stylu Raidu se hrdinové musejí prostřílet z přízemí až do 15. patra | Fandíme filmu
Oni Press
Zobrazit další 1 obrázek
O režii jedná režisérka, která měla na starost druhý štáb Vzestupu Skywalkera.

Kill Them All nezní jako název pro romantickou komedii, ale hodí se pro akční film a to přesně má být. Předlohou je stejnojmenný komiks z roku 2017, který je podle autora Kylea Starkse milostným dopisem akčním filmům z 90. let. Hlavními hrdiny jsou zrazená vražedkyně, která dychtí po pomstě a bývalý policajt, jenž se utápí v alkoholu a chce svou práci zpět. Oba protagonisté se spojí a k vyřešení jejich problémů postačí vystřílet patnáct pater zločinců, vrahů, drogových bossů a účetních, jimž velí největší šéf. Z toho by mohlo koukat něco ve stylu akční řežby jako je The Raid nebo Dredd, kde také hrdinové byli zavřeni v mnohapatrovém baráku a stáli proti několikanásobné přesile.

Režie byla nabídnuta Victorii Mahoney, která začínala jako herečka, ale postupem let se přesunula za kameru. V roce 2011 debutovala indie dramatem Yelling to the Sky, režírovala několik seriálových epizod, ale největšm zářezem pro ni byly Star Wars: Vzestup Skywalkera, kde byla režisérkou druhého štábu. Projekt se zrodí ve studii Paramount a produkce se ujmou Josh Appelbaum and André Nemec, kteří dělali na filmech Želvy Ninja 1 a 2 nebo Mission: Impossible – Ghost Protocol. Scénář píše James Coyne, jenž má za sebou hodně slaboučké fantasy Království Vikingů a akčňák Jistou spravedlnost. Tak snad se na seznam nepříliš zdařilých kusů nepřidá i Kill Them All.  

Zdroj: THR

Galerie: 2

Kill Them All: V akci ve stylu Raidu se hrdinové musejí prostřílet z přízemí až do 15. patra | Fandíme filmu Kill Them All: V akci ve stylu Raidu se hrdinové musejí prostřílet z přízemí až do 15. patra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest