Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola

Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu
Image Comics
Zobrazit další 4 obrázky
Další studio zkouší vlézt do komiksového rybníčku, tentokrát s látkou od Deadpoolova autora.

Produkční společnost Studio 8 by ráda nastartovala novou komiksovou sérii na motivy komiksu Prophet. Ten začal v roce 1992 psát Rob Liefeld, autor Deadpoola. V komiksové podobě je Prophet označován jako „anti-Captain America“. Taktéž se jedná o supervojáka z druhé světové války, který se probudí v současnosti po tom, co byl léta zmražený. V tomhle případě byl zmražený cíleně, odložený na pozdější misi. Bohužel se však měl probudit až o mnoho let později, než se nakonec probudí, a tak bezradně bloumá současností a hledá misi, která v danou chvíli neexistuje.

Postava byla poprvé představená v Liefeldově sérii Youngblood, v roce 1993 pak dostala sérii vlastní. V roce 2012 se objevila nová verze, zasazená do daleké budoucnosti, ale Studio 8 zajímá klasická podoba postavy z devadesátek. Ale kdyby byl film úspěšný, tak se budoucí díly mohou inspirovat i těmito příběhy. V tuhle chvíli neplánují filmaři adaptovat žádný konkrétní příběh z komiksů, ale pouze se volně inspirovat – vzít si z komiksů to nejlepší, co do filmu dobře pasuje, podobně, jako to dělá Marvel.

Liefeld měl možnost práva na látku prodat už v minulosti, ale teprve ve Studiu 8 podle svých slov našel skutečné fanoušky. Kromě Liefelda produkují Adrian Askarieh (Hitman, Hitman: Agent 47), Brooklyn Weaver (Noční běžec, 23, seriál Extant), John Hyde (Číslo 5 žije, Ponorka, Simpsonovi) a Terissa Kelton.

Zdroj: THR

Galerie: 5

Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu Prophet: Anti-Captain America od tvůrce Deadpoola | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest