Hugh Jackman trvá na tom, že se jako Wolverine nevrátí

Hugh Jackman trvá na tom, že se jako Wolverine nevrátí | Fandíme filmu
20th Century Fox
Australský herec také fanoušky informoval o tom, jak to vypadá s jeho kožním karcinomem.

Propojování vládne komiksovému světu. Jakmile se potkají alespoň dva různí hrdinové, máte prakticky zaručeno, že to přitáhne zvýšenou pozornost. Hugh Jackman se svojí rolí Wolverina patří mezi ty vůbec nejoblíbenější superhrdinské představitele. Dlouhodobě byl bombardovaný otázkami na to, zda se objeví v některém z pokračování Deadpoola, popřípadě, zda se ukáže ve filmech od Marvelu. Kdysi dávno herec uváděl, že to záleží čistě na okolnostech. Nicméně od té doby, co natočil Logana, tak neustále opakuje, že své komiksové roky považuje za uzavřené.

Aktuálně se otázky opět opakují, což může být zapříčiněné skutečností, že ve Spider-Manovi: Bez domova se vrátí Tobey Maguire a Andrew Garfield, tedy dva herci, kteří už superhrdinskou minulost měli hezkou řádku let za sebou. Naposledy se na možný návrat zeptal reportér Jake Hamilton, tomu ale Hugh odpověděl, že opravdu žádný návrat neplánuje, nemá nabídku od marvelovského šéfa Kevina Feigeho a před natáčením Logana si opravdu vzal za své, že to bude jeho poslední návrat k roli. Jackman ještě žertem poprosil, aby to Hamilton vzkázal hlavně Ryanu Reynoldsovi (představitel Deadpoola, se kterým se Jackman veřejně s chutí špičkuje), protože ten si vždycky myslí, že si akorát dělá legraci.

V rozhovoru pro ComicBook.com Jackman ještě fanoušky ubezpečil, že nic nemyslel tím, když nedávno sdílel fotky s Kevinem Feigem a Wolverinem. Tehdy také fanoušci vyskočili ze židlí a horečnatě diskutovali o tom, zda nám náhodou Hugh neposílá kryptickou zprávu. Herec však vysvětluje, že tenkrát prostě jen sdílel fanouškovskou koláž, která jej zaujala. Výtvarné výtvory fanoušků má rád a sdílí je často.

Abychom se dostali také k něčemu konkrétnějšímu, ještě se na chvíli pozastavme u Jackmanova zdravotního stavu. Australský rodák od roku 2013 už několikrát prodělal léčbu bazoceluárního karcinomu, tedy typu rakoviny kůže. Tento typ rakoviny je jen výjimečně smrtící, přesto při zanedbání péče může být nebezpečný, protože se může šířit po okolních tkáních a vážně je poškozovat. Jackmanovi se karcinom pravidelně vrací na nose, a tak nedávno herec podstoupil preventivní biopsii. Výsledky nebyly jednoznačné, takže jakmile dotočí současný film, nechá se zkontrolovat znovu. Vše nasvědčuje tomu, že by vše mělo být v pořádku, ale pokud by nebylo, tak by se opět jednalo o bazoceluární karcinom, tedy problém, který je lékařsky řešitelný. Jackman připomíná, abychom používali opalovací krém a v případě podezření se nechali zkontrolovat na kožním.

Zdroje: Jake's Takes, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest