Deadpool 3 má režiséra

Deadpool 3 má režiséra | Fandíme filmu
20th Century Studios
Ryan Reynolds našel ideálního parťáka a (staro)nové scenáristy.

Tak je to tady. Před pár týdny Ryan Reynolds řekl, že se snad brzy dočkáme nějakého oficiálního oznámení ve věci Deadpoola 3. A ta chvíle nastala. Studio Marvel jedná se Shawnem Levym o tom, aby se snímku ujal jako režisér.

Levy dlouhá léta platil za námezdního řemeslníka, když točil filmy jako remake Růžového pantera nebo sérii Noc v muzeu. Teprve s Ocelovou pěstí z roku 2011 to začalo vypadat, že by v něm mohlo něco dřímat. Ve filmu to ještě nějakou dobu nebyla žádná sláva, avšak Shawn dostal příležitost pilovat řemeslo na seriálu Stranger Things a od loňska s ním musíme počítat i jako s autorem velkofilmů. Postupně naservíroval snímky Free Guy a Projekt Adam, což jsou v obou případech příjemné akční komedie pro celou rodinu, které si potrpí na popkulturní odkazy a mají srdíčko. Oba dva snímky Levy točil s Reynoldsem.

Už dříve se novináři Shawna ptali, zda by náhodou nechtěl natočit třetího Deadpoola a režisér naznačil, že je možná nějakým způsobem angažovaný. Ať už skutečně byl nebo ne, teď stačí, aby se dohodl na podmínkách smlouvy a kšeft je jeho. Mohlo by jít o vítěznou kombinaci.

S režisérem prvního Deadpoola, Timem Millerem měl Ryan Reynolds tak zásadní rozpory, že jej nepřizval k natáčení dvojky. Dvojku točil Davit Leitch. Žádné zprávy o sporech tentokrát na veřejnost nepronikly, ale víme, že snímek prošel velkými přetáčkami a na trojce režisér zjevně nepracuje. To Levy s Reynoldsem natočil dva filmy po sobě, takže si evidentně sedí. Z počáteční fáze svojí kariéry je Shawn zvyklý na korporátní prostředí, ze Stranger Things zase na kolaboraci a realizování tvůrčí vize někoho druhého. To jsou všechno ideální předpoklady pro to, aby vycházel s Reynoldsem a zapadl do marvelovské mašinerie.

Ale tím novinky nekončí. Podle The Hollywood Reporteru, který zprávu jako první mezi velkými hollywoodskými zpravodaji přinesl, projekt přibral i nové scenáristy. Tedy staronové. Na projektu budou nově pracovat Rhett Reese a Paul Wernick. Není zřejmé, zda navážou na na dosavadní práci, kterou na projektu odvedly Wendy Molyneaux a Lizzie Molyneaux-Loeglin, anebo začnou úplně od nuly. Reese a Wernicka lze označit za dvorní Reynoldsovy scenáristy. Oba předchozí Deadpooly s ním napsali v úzké spolupráci, ale také mají na svědomí snímky 6 underground: Tajné operace a Život, kde si Reynolds také zahrál, stejně jako chystaný snímek Clue.

V minulosti Ryan naznačoval, že by se mohlo začít točit už letos, tak třeba se to opravdu stane, když je teď na palubě režisér. Dle dosavadních informací by se Deadpool měl stát součástí marvelovského univerza, ale zároveň být nadále mládeži nepřístupný. Objevily se náznaky, že bychom jej napříště mohli potkat jako hosta už v jedné jiné marvelovce.

Foto je ilustrační - Deadpool

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest