Daredevil a Kingpin se skutečně vrátí v sérii Echo

Daredevil a Kingpin se skutečně vrátí v sérii Echo | Fandíme filmu
Marvel
Tím zřejmě návraty superhrdinů z Netflixu nekončí, Daredevil hledá starého spojence.

Když se Marvel rozhodl otevřít multiversum, otevřela se cesta k návratu postav (herců), které byly divácky v minulosti oblíbené, ale nebyly pevnou součástí provázaného Marvel Cinematic Universe. Jako první se díky tomu vrátil ve své staronové roli J.K. Simmons jako novinář J. Jonah Jameson. Následně jsme se potkali s několika starším Spider-Manovými záporáky a zpátky na scéně se objevili také dva oblíbenci z Daredevila. Ve Spider-Man: Bez domova měl krátkou scénu samotný Matt Murdoch (Charlie Cox), v minisérii Hawkeye potom Wilson Fisk, alias Kingpin (Vincent D‘Onofrio).

 

U obou dvou se okamžitě začalo šuškat, že nešlo o jednorázovou návštěvu, ale že se oba opět vrátí. A teď to potvrzuje renomovaný The Hollywood Reporter. Konkrétně se oba dva pánové setkají v chystané sérii Echo, tedy v minisérii, v níž se vrací neslyšící antihrdinka Maya Lopez (Alaqua Cox), již jsme poprvé potkali jako vedlejší figuru taktéž ve zmiňovaném Hawkeyeovi.

Podle The Hollywood Reporteru série Echo nabídne vedlejší dějovou linku, v níž právník Matt Murdoch hledá svoji starou spojenkyni. Dle podcastu The Weekly Planet onou spojenkyní není nikdo jiný, než Jessica Jones, tedy další oblíbená marvelovská hrdinka, jež měla vlastní seriál na Netflixu, provázaný s Daredevilem. Jessicu hrála Krysten Ritter.

Foto: Seriál Daredevil

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest