Thunderbolts: Do čela týmu antihrdinů se má postavit Yelena Belova

Thunderbolts: Do čela týmu antihrdinů se má postavit Yelena Belova | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Na mladou nástupkyni Black Widow čeká špinavá práce.

V červenci bylo na Comic-Conu v americké San Diegu potvrzeno, že Thunderbolts dostanou vlastní celovečerní film. Zjednodušeně řečeno je skupina u Marvelu jakousi obdobou Sebevražedného oddílu, když sdružuje nejrůznější antihrdiny, aby potají dělali pro americké úřady černou práci.

Z toho, co jsme viděli v dosavadních filmech jsme mohli usuzovat, kdo zhruba bude patřit mezi členy utajené jednotky. Reportér Justin Kroll z prestižního zpravodaje Deadline teď nicméně jmenovitě uvádí Yelenu Belovou jako vůdkyni týmu. Pod jejím vedením pak mají sloužit lidé typově podobní Johnu Walkerovi či Helmut Zemo. Yelenu jsme poprvé potkali ve snímku Black Widow, kde se představila jako jedna z vražedkyň vychovaných v programu Černých vdov, a zároveň de facto jako mladší sestra Natashy Romanoff. Postavu představuje Florence Pugh a naposledy se vrátila v minisérii Hawkeye.

V komiksech tým často sestavuje Thaddeus Thunderbolt Ross (proto název týmu Thunderbolts), jehož představoval v MCU zesnulý William Hurt. Aktuálně to však vypadá, že tuto pozici v rámci hrané tvorby převezme Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), která se objevila již v minisérii Falcon and the Winter Soldier a v potitulkové scéně Black Widow. Uvádí se, že v poli tým povede Yelena Belova (Florence Pugh) a spekuluje se, že členy by mohli být John Walker alias U.S. Agent (Wyatt Russell), Helmut Zemo (Daniel Brühl), Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko) či Abomination (Tim Roth).

Foto je ilustrační, Yelena ve filmu Black Widow

Zdroj: Justin Kroll

Galerie: 3

Thunderbolts: Do čela týmu antihrdinů se má postavit Yelena Belova | Fandíme filmu Thunderbolts: Do čela týmu antihrdinů se má postavit Yelena Belova | Fandíme filmu Thunderbolts: Do čela týmu antihrdinů se má postavit Yelena Belova | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest