The Flash: S představitelem hlavní role se po skandálech dál nepočítá

The Flash: S představitelem hlavní role se po skandálech dál nepočítá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Budoucnost Ezry Millera nevypadá v Hollywoodu zrovna růžově.

Potíže s Ezrou Millerem se letos docela táhnout. Už v březnu přišlo zadržení na Havaji, za údajné napadení. Později tu byl další incident podobného charakteru, v červnu měl herec obtěžovat dvanáctileté dítě a v červnu se rozhořela také kauza kolem Tokaty Iron Eyes, jehož rodina po soudu žádá, aby s ním Millerovi zakázal styk, protože ho údajně manipuluje za pomoci zastrašování, výhrůžek, paranoie, bludů a drog. Sám Tokata to popřel a přinejmenším ještě někdy v polovině června se úřadům nedařilo Millera vypátrat, aby mu mohl soudní příkaz být předán. Herec se následně ještě úřadům na sociálních sítích vysmál.

Už v dubnu se objevily zprávy, že vedení studia Warner Bros. s nímž Miller připravuje dvě velké série (Fantastická zvířata a The Flash) zvažuje, jak se s potížistou vypořádat. Tehdy tyhle zvěsti byly záhy dementovány, avšak teď renomovaný magazín Deadline hovoří o něčem podobném, dokonce o ukončení další spolupráce.

Podle Deadline se studio pokusilo Millerovi sehnat odbornou pomoc, ale negativní titulky v novinách se množí a panují pochybnosti o tom, zda vůbec bude možné Millera nechat propagovat dokončovaný snímek The Flash. Podle insiderů se prý studio modlí, aby se skandál před premiérou filmu dál nenafukoval. A pak už jde jen doufat v nejlepší. Ať už se prý ve spojitosti s Millerem objeví nebo neobjeví další potíže, studio pravděpodobně Ezru do dalšího filmu jako The Flashe už neobsadí.

Podobně jako v případu Amber Heard, jejíž role v chystaném Aquamanovi 2 měla být výrazně okleštěna, i tady platí, že studiu je celkem jedno, jak se věci dopodrobna mají, hlavní je, že Millerova situace ohrožuje byznys a přes to nejede vlak.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest