Justice League: S týmem superhrdinů jsou další plány

Justice League: S týmem superhrdinů jsou další plány | Fandíme filmu
Warner Bros.
Partu kolem Supermana a Wonder Woman jsme neviděli naposledy. Něco se chystá.

Článek obsahuje spoilery k minisérii Peacemaker!

Je naprosto zřejmé, že studio Warner Bros. nechce navazovat na Justice League v té podobě, v jaké její příběh odstartoval Zack Snyder. Po blamáži, která snímek od počátku provázela, však dlouho nebylo vůbec jasné, kdy, jak a zda se studio ještě vůbec bude k týmu hrdinů vracet. Všechny další oznámené filmy byly zcela samostatné, nebo se v nich potkává (bude potkávat) několik málo konkrétních hrdinů. O dalším shledání kompletní Justice League dlouho nepadlo ani slovo. Až teď.

Pokud jste po úvodním varování pokračovali ve čtení tohoto příspěvku, tak asi víte, že ve finální epizodě seriálu Peacemaker vystoupila Justice League. S humorem seriálu vlastním hrdinové přišli s křížkem po funuse: Mimozemská hrozba už byla zažehnána díky Peacemakerovi a jeho týmu. Režisér James Gunn v rozhovoru pro Variety žertuje, že se takhle scéna točil musela už jen proto, že na celou Justice League by neměli tvůrci dostatečně velký rozpočet.

Liga tak nefiguruje v seriálu proto, aby se zúčastnila boje, ale spíš jako pomrknutí na fanoušky a završení Peacemakerova neustálého žertování o tom, že Aquaman souloží s rybami. Gunn pro Rolling Stone a Variety vysvětlil, že Justice League chtěl mít v Peacemakerovi on sám. Nebyl to žádný příkaz studia. Gunn prostě chtěl mít v příběhu vtípek s Ligou, tak jej napsal do scénáře a doufal, že jej Warner nezakáže. A nezakázal.

S Jasonem Momou se zná delší dobu a na komediální scéně se s ním domluvil ještě před tím, než napsal scénář. Původně vlastně měl ve snímku promlouvat pouze on, ostatní členové ligy se měli objevit jen jako siluety. Nicméně ke Gunnovi se doneslo, že Ezra Miller má rád jeho filmy a tak se jako malý bonus povedlo dodatečně zařídit, že ve filmu vystoupil krom Momoy také Miller v roli The Flashe. Zajímavostí je, že scéna s The Flashem se natočila na place Strážců Galaxie 3, kam se herec za vytíženým režisérem narychlo zastavil.

Co je podstatné, ačkoliv se i bez účasti jednotlivých herců objevily další členové Justice League alespoň v podobě siluety, v Peacemakerovi vystoupili pouze čtyři hrdinové! Krom Aquamana a The Flashe ještě Superman a Wonder Woman. Batman a Cyborg chyběli. A tohle už bylo rozhodnutí studia Warner Bros. Gunn v rozhovoru pro Variety řekl, že podrobnosti prozradit nesmí, ale pro vynechání dvou členů Justice League existuje specifický důvod. A zároveň naznačil, že ten důvod by mohl souviset s tím, co Warner Bros. s Justice League chystá do budoucna.

Nedozvěděli jsme se sice moc, ale to klíčové přeci jen ano: Warner Bros. MÁ v nějaké dohledné době jakési konkrétní plány s týmem Justice League! Jste zvědaví, jaké budou?

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Variety, Rolling Stone

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest