Superman: J.J. Abrams dohlíží na nový film s černošským představitelem

Superman: J.J. Abrams dohlíží na nový film s černošským představitelem | Fandíme filmu
DC
Známe scenáristu nového zpracování Supermana, kterého  by dle posledních zpráv měl ztvárnit černošský herec.

Dosud neznámý server Shadow and Act přinesl zprávu, že Ta-Nehisi Coates píše scénář nového Supermana. Následně zprávu potvrdily velké hollywoodské zpravodaje. Producentem filmu je J.J. Abrams (Star Wars: Síla se probouzí, Mission: Impossible III), jenž před mnoha lety sám usiloval o režii supermanského filmu.

Čtěte také: Superman: Křesťanští diváci vyhrožovali režisérovi optimistického superhrdinského filmu smrtí

Ta-Nehisi Coates je uznávaný novinář a autor, který se hodně věnuje otázce rasy a v minulosti psal kupříkladu také komiksy Black Panthera. Podle Abramse na své převyprávění čeká nový, silný a dojemný Supermanův příběh. Co přesně si za takovým označením představit, zatím přesně nevíme, ale působí pravděpodobně, že se nové zpracování Supermana bude věnovat rasismu, rase či obecně v obecně sociálním otázkám.

The Hollywood Reporter potom s odkazem na interní zdroje tvrdí, že by Supermana měl hrát černošský herec. Studio se snaží tuhle podobu příběhu zrealizovat už několik měsíců nebo dokonce i let. V roce 2019 se projekt s černošským Supermanem pokoušel přivést k životu Michael B. Jordan (Black Panther, Creed), tehdy se však přípravy nikdy nedostaly dál než k tě úplně nejranějším fázím vývoje. The Hollywood Reporter nicméně nevylučuje, že by Jordan opět mohl být s projektem propojený. Aktuálně nicméně žádný herec roli zatím nedostal a stejně tak se teprve bude hledat osoba režiséra.

Momentálně není zřejmé, co nový projekt znamená pro postavu Supermana v podání Henryho Cavilla, který filmového Supermana hraje posledních 8 let, ale je pravda, že studio Warner Bros. nevylučuje souběžné uvádění několika různých zpracování toho samého hrdiny.

Foto je ilustrační

Zdroje: The Hollywood Reporter, Shadow and Act

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest