Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu

Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Akční novinku pro Netflix natočí režisér Johnna Wicka nebo aktuálního Bullet Trainu.

Idris Elba bývá často spojovaný s rolí Jamese Bonda. Herec pravidelně v rozhovorech říká, že by se výzvě nebránil, nicméně je třeba si nalít čistého vína. V září mu bude 50, další bondovka se začne točit nejdříve za rok, ale třeba také za dva nebo za tři. Společnost EOn, která sérii vyrábí, bude chtít skoro určitě obsadit někoho, kdo v roli zvládne vystupovat alespoň ve dvou třech pokračováních. Pokud by navíc byl vybraný mladší a méně známý herec, který s rolí teprve vyroste v hvězdu, bude to levnější.

Idris tedy nejspíš nebude třepat a míchat, ale špionáž si i tak vyzkouší. Čeká jej role ve snímku Bang!, který vzniká pro Netflix. Film je inspirovaný stejnojmenným komiksem nakladatelství Dark Horse. V komiksu vystupuje teroristický kult, který se skrze sérii románů snaží vymýt čtenářům mozky a nastartovat tak apokalypsu. Ústřední špičkový agent je pověřený, aby našel autora a zlikvidoval jej.

Elba má hrát hlavní roli, režírovat bude akční specialista David Leitch. Ten začínal jako kaskadér a choreograf. Jako režisér celovečerních filmů nastartoval svou kariéru spolu s prvním Johnem Wickem. Následovaly snímky Atomic Blonde, Deadpool 2, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw a nakonec aktuální Bullet Train. Komiksovou předlohu vytvořili Matt Kindt a Wilfredo Torres, scénář filmu píše Kindt (BRZRKR) spolu se Zakem Olkewiczem (Bullet Train).

Zatím nevíme, kdy snímek uvidíme. Dole v galerii můžete vidět komiksovou předlohu.

Titulní foto je ilustrační - Idris Elba ve filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu Bang!: Idris Elba jako tajný agent musí zastavit apokalypsu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest