Příští James Bond se začne točit nejdříve za dva roky

Příští James Bond se začne točit nejdříve za dva roky | Fandíme filmu
MGM
Podle producentů agent 007 hledá úplně nový směr.

V Londýně se odehrála menší slavnostní akce, kde byli producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson oslavovaní za to, co dělají pro britský film. Novináře nicméně nejvíc zajímalo to, jak to bude do budoucna s Jamesem Bondem.

Následují spoilery pro snímek Není čas zemřít!

V poslední bondovce jsme se poměrně rezolutně rozloučili s dosavadním představitelem Jamese Bonda, Danielem Craigem. Ten už v minulosti byl ze série tak unavený, že v jednom rozhovoru poněkud expresivně vyhrkl, že by si raději podřezal zápěstí, než aby se k roli ještě vrátil. Ale dostal královskou výplatu a ještě jednou se zlákat nechal. Vliv mělo i to, že měl na snímek větší tvůrčí vliv. Následně agent 007 ve snímku obětoval svůj život, aby zajistil bezpečný svět pro svou lásku Madeleine a jejich společnou dceru. Ano, ve filmech je všechno možné, ale pokud by scenáristé nebyli skutečně kreativní, tak je v tuhle chvíli Craigův návrat extrémně nepravděpodobný a jeho bondovská kapitola uzavřená. Co bude dál?

Barbara Broccoli pro magazín Deadline na výše zmíněné akci uvedla, že v tuhle chvíli neexistují žádní potenciální kandidáti, kteří by Daniela nahradili. Momentálně se v rámci produkční společnosti diskutuje o tom, jakým směrem se vlastně značka do budoucna vydá. Zatím je hlavním cílem najít nový způsob, jakým s Bondem naložit a to chce čas. Natáčení příštího snímku je minimálně dva roky daleko.

Připomeňme, že mezi posledními dvěma bondovkami, Spectre a Není čas zemřít, byla přestávka dokonce šest let. Předtím byla průměrná pauza mezi dvěma Craigovými bondovkami tříletá a od konce éry Pierce Brosnana do nástupu Daniela Craiga uplynuly čtyři roky. Takže ano, začít točit další film v horizontu dvou let možné je, ale působí to spíš nepravděpodobně, zvlášť, když Brocoli říká, že to bude trvat „minimálně“ dva roky. Kdybychom byli optimistickými realisty, tak počítejme tři roky do zahájení natáčení, následně rok až dva natáčení. Tím pádem bychom mohli příštího představitele Jamese Bonda znát zhruba v roce 2025 a v kinech se s ním seznámit v roce 2026 nebo 2027…

Foto: Není čas zemřít

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest