Black Panther 2: Nová postava odhalena a vrací se jedna stará známá

Black Panther 2: Nová postava odhalena a vrací se jedna stará známá | Fandíme filmu
Marvel Studios
Koukněte také na nejnovější fotky z natáčení.

Nedávno jsme tu měli zprávy o tom, že natáčení Black Panthera: Wakandy Forever jemně zbrzdil menší pracovní úraz Letitie Wright, představitelky Shuri. Od té doby natáčení pokračuje a ze zákulisí se k nám dostává řada zajímavých novinek.

Před časem bylo oznámeno, že ve snímku dostala roli Michaela Coel, známá především ze seriálu Můžu tě zničit. Tehdy jsme nevěděli, koho bude hrát. Šéfredaktor serveru Murphys Multiverse teď tvrdí, že představuje Aneku. Aneka je v komiksech důležitá členka Dora Milaje, která wakandské válečnice dokonce i vedla. Ve filmovém světě Dora Milaje vede Okoye, tak uvidíme, zda Aneka bude řadovou členkou, nebo bude nějaký důvod k tomu, aby Okoye vystřídala. Vyloučit asi nelze to, že si tvůrci postavu připravují pro nějaký budoucí příběh, anebo prostě jen chtěli spolupracovat s Michaelou a hledali pro ni nějaké uplatnění.

Další postava, která se zřejmě ve snímku objeví, už je nám trochu známá. Z fotografií členů štábu sdílených na sociálních sítích se zdá, že se k filmařům připojila Julia Louis-Dreyfus. Ta ve světě Marvelu představuje Valentinu Allegru de Fontaine. S tou jsme se zatím potkali v The Falcon and The Winter Soldier a v Black Widow. V obou případech není úplně zřejmé, co od ní vlastně můžeme očekávat. Jasné je to, že má vliv, konexe, informace a dává dohromady k nějakému účelu tým, nebo přinejmenším buduje síť operativců. Zatím pro ni pracují přinejmenším Yelena Belova (Florence Pugh) a John Walker (Wyatt Russell). Bude mít Valentina konečně v Black Pantherovi 2 větší úlohu? Nebo opět bude pouze rekrutovat? A pokud ano, tak koho? Někoho dalšího, koho bychom mohli označit antihrdinu? (V tomhle případě možná potenciálně Namora, jenž zřejmě bude ve filmu vystupovat jako antagonista). Anebo Valentina skládá jakési alternativní Avengers? (Už má Walkera místo Captaina Ameriky a Yelenu místo Black Widow). V tom případě by jí asi do party seděla Riri Williams, nová postava, již nám snímek představí, která je v komiksech známá pro svoji ironmanovskou zbroj.

Krom zpráv o postavách jsou tu ještě nejnovější fotky z natáčení. Můžeme tak například vidět, že agent Ross (Martin Freeman) teď má plnovous.

Jsou tu další fotky Riri Williams (Dominique Thorne).

A záběry z natáčení akční scény před Ririinou školou, kde se Okoye (Danai Gurira) prohání v automobilu a Shuri (Letitia Wright) na motorce.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Murphy's Multiverse I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest