Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Comic-Con přinesl první trailer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Comic-Con přinesl první trailer | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Filmaři představili Kvantovou říši, podrobnosti o zápletce a záporácích. Trailer unikl online.

Pokračujeme v podrobné rekapitulaci toho, co jsme se dozvěděli na letošním Comic-Conu, kde měl Marvel svou velkou prezentaci. Ještě před samotným panelem Ant-Mana and the Wasp: Quantumanie byl odhalen nový plakát, na němž jsme se dočkali nového pohled na filmového záporáka – Kanga (Jonathan Majors) a na mladou Cassie Lang (Kathryn Newton), jež stejně jako její táta taktéž oblékla superhrdinský oblek. Plakát je dole v galerii.

Krom Newton snímek na Comic-Conu prezentovali Paul Rudd, Evangeline Lilly a režisér Peyton Reed. Ti prozradili, že poté, co Scott (Rudd) pomáhal zachránit vesmír před Thanosem, je sám se sebou dost spokojený a odpočívá. Dokonce o boji s Thanosem napsal knížku (už v Ms. Marvel jsme se dozvěděli, že o událostech Endgame natáčí podcast). Zatímco Hope (Lilly) v předchozích filmech byla vždy ta schopná a sebejistá, tentokrát dostaneme příležitost poznat její zranitelnost a křehkost.

Konečně pořádně prozkoumáme Kvantovou říši, kde strávíme velkou část filmu. Nicméně pozor, Kvantová říše prý není vždycky to, co bychom si mohli myslet, že je. Podle Rudda bude snímek také dost nečekaný svým tónem. Na Comic-Conu uvedená upoutávka naznačuje, že by snímek mohl být výrazně vážnější, než předchozí dva samostatné Ant-Manovy filmy.

Upoutávka v mizerné podobě unikla na internet. V bootlegovém videu toho není příliš vidět, ale pokud byste měli zájem, tak kdo ví, třeba až budete tento článek otevírat, video stále nebude z internetu smazané a níže půjde přehrát (pokud ne, hledejte na sociálních sítích, dříve či později nejspíš najdete).

Přidáváme textový popis: Scott Lang dělá turné se svojí autobiografickou knížkou. Přitom dostává telefonát, kde se dozvídá, že jeho dcera Cassie byla zatčena. Scottovi příliš nejde rodičovství a během večeře s Hankem Pymem (Michael Douglas), Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) a Hope si všichni dělají legraci z jeho knihy.

Kang Dobyvatel (Jonathan Majors) v ukázce říká: „Jste zajímavý člověk, Scotte Langu. Ztratil jste spoustu času. Ale čas nefunguje tak, jak si myslíte. Není to přímka.“ Upoutávka ukazuje Scottův život v době, kdy byl mezi Infinity War a Endgame uvězněný v Kvantové říši a něco z jeho života po Endgame. Pak se něco pokazí v Pymově laboratoři a celá rodina je vtažena do Kvantové říše, kde jsou všichni rozdělení.

V Kvantové říši se mihne postava Billa Murrayho, který Janet Van Dyne říká, že si o ní myslel, že je mrtvá. Následně upoutávka ukazuje, jak Janet bojuje v Kvantové říši proti monstrům, Scott bojuje za záchranu Cassie a má emotivní moment s Hope. Ve videu se mihne padouch M.O.D.O.K.

Do toho všeho mluví Kang, který říká, že pokud vidíte čas stejným způsobem, jako on, vidíte všechno. Všechno, čeho se lidé drží, všechno čemu říkáme život, o tom všech Kang ví, jak to skončí. Když se Kang konečně ukáže, Scott mu sebejistě říká, že udělal velkou chybu, když se pustil do křížku s Avengerem. Kang se ale pouze s ledovým klidem zeptá: „Jste Avenger? Už jsem vás někdy zabil?“

Ant-Man and the Wasp: Quantumania startuje 5. fázi provázaného filmového univerza Marvelu. Čtvrtá fáze skončí letos spolu s Black Pantherem: Wakandou Forever (pusťte si čerstvý trailer).

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Podklady a foto: Marvel Studios, San Diego Comic-Con

Galerie: 3

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Comic-Con přinesl první trailer | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Comic-Con přinesl první trailer | Fandíme filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Comic-Con přinesl první trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest